Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuus vastaa kaupunkiympäristön asukas- ja yrityspalveluista, kaupunkimittauksesta, rakennusvalvonnasta, ympäristöpalveluista sekä pysäköinninvalvonnasta ja pysäköintipalveluista.
 
Elintarvikeharjoittelija, korkeakouluharjoittelija
 
Työavain 6-24-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 04.03.2019  kello 16:00
Elintarviketurvallisuusyksikkö , Viikinkaari 2a 58235 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat / Ympäristöpalvelut
Muut
 
Tehtävän kuvaus: Ympäristöpalvelut vastaa ympäristön- , luonnon- , vesien- ja terveydensuojelusta sekä tupakka-, elintarvike-, eläinsuojelu- ja talousveden valvonnasta ja eläinlääkintähuollosta.

Haemme elintarvikemyymälät-tiimiin ELINTARVIKEHARJOTTELIJAA.

Tehtäviin kuuluu elintarvikevalvonnan avustavat tehtävät, erilaisten elintarvikehuoneistojen ja tapahtumien tarkastuksille osallistuminen, valvontatietojärjestelmän tietojen tarkastaminen sekä ulkomyyntisähköpostin hoitaminen ja ulkomyyntiin ja tapahtumiin liittyvien tiedotteiden käsitteleminen. Lisäksi tehtäviin sisältyy mahdollisesti muita yksikön toimialaan liittyviä tehtäviä.

Opiskelet ylempää korkeakoulututkintoa (esim. elintarviketieteiden maisteriohjelma, maatalous- ja metsätieteellinen tiedekunta) ja olet vähintään kolmannen vuosikurssin opiskelija. Olet oma-aloitteinen, täsmällinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- sekä tietojenkäsittelytaidot. Lisäksi toivomme kirjallista ilmaisutaitoa sekä riittävää englannin kielen taitoa.

Harjoittelun kesto on 3 kk. Harjoittelujakso toteutetaan kesäaikana, aloitus sopimuksen mukaan.

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: opintopisteiden mukaan
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
tiimipäällikkö Anne Kärnä
09 310 29705
anne.karna(at)hel.fi
 
yksikön päällikkö Riikka Åberg
09 310 32010
riikka.aberg(at)hel.fi
 
 
 Hae paikkaa