Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Raitiovaunukuljettaja, 14 työpaikkaa
 
Työavain 21-5-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 26.04.2019  kello 16:00
HKL-Liikennöinti , Eino Leinonkatu 1 00250 Helsinki
HKL -liikelaitos, HKL-Liikennöinti
Kuljetus ja liikenne
 
Tehtävän kuvaus: Helsingin kaupungin liikennelaitos (HKL) ja Stadin aikuisopisto järjestävät raitiovaunukuljettajakurssin, joka kouluttaa henkilöitä raitiovaunukuljettajan tehtävään.

HAEMME HENKILÖITÄ ELOKUUSSA ALKAVALLE RAITIOVAUNUKULJETTAJAKURSSEILLE.

Opiskelu alkaa kaksi kuukautta kestävällä koulutusjaksolla ja sitä seuraa 4 kuukauden mittainen työharjoittelujakso. Opiskelu on kokopäivätoimista ja opetus on painottunut iltoihin ja viikonloppuihin.

Opiskelu toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Opiskeluajalla olet jo työsuhteessa ja sinulle maksetaan 90%:sta raitiovanukuljettajan palkkaa. Kurssin alussa opiskelija saa ilmaisen matkakortin Helsingin sisäiseen liikenteeseen.

Raitiovaunukuljettajakurssin hyväksytysti suorittaneet henkilöt valmistuvat raitiovaunukuljettajiksi HKL:n palvelukseen.
 
 
Kelpoisuusehto:  Edellytämme hakijalta B-luokan lopullista ajokorttia sekä 21 vuoden vähimmäisikää.
 
Lisäksi edellytämme: Sovit hyvin asiakaspalvelutyöhön ja olet asiakaspalveluhenkinen. Olet valmis tekemään vuorotyötä. Turvallinen liikennöinti ja täsmällinen viestintä edellyttävät hyvää suomen kielen taitoa. Terveydentilasi sallii liikenneammatissa toimimisen ja istumatyön. Aikataulutetussa kaupunkiliikenteessä toimiminen on jatkuvaa paineen alla olemista ja edellyttää hyvää paineensietokykyä. Menneisyydessäsi ei ole vakavia liikennerikkomuksia.
 
Luemme eduksi: Kielitaito ja aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta auttavat työssä onnistumisessa. Helsingin kaupungin tunteminen helpottaa asiakkaiden neuvontaa.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Työaika: Vuorotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Vaurioselvittäjä Jarmo Laine
050 5681343
jarmo.laine@hel.fi
 
HR-asiantuntija Jonne Kuusniemi
0403341847
jonne.kuusniemi@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa