Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuus vastaa kaupunkiympäristön asukas- ja yrityspalveluista, kaupunkimittauksesta, rakennusvalvonnasta, ympäristöpalveluista sekä pysäköinninvalvonnasta ja pysäköintipalveluista.
 
Ympäristösuunnittelija
 
Työavain 6-20-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 01.03.2019 (päättyy 09.01.2020)
Hakuaika päättyy 21.02.2019  kello 16:00
Ympäristönsuojeluyksikkö , Viikinkaari 2a 00790 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat / Ympäristöpalvelut
Muut
 
Tehtävän kuvaus: Itämerihaaste toteuttaa kaupungin strategian mukaisia tavoitteita Helsingin merellisen tilan parantamiseksi ja Helsingin merellisen sijainnin hyödyntämiseksi

Haemme vesitiimiin YMPÄRISTÖSUUNNIELIJAA

Tehtävänä on Itämerihaasteen Helsingin toimenpideohjelman toimenpiteiden toteutuksen koordinointi ja seuranta. Haasteen vastaanottaneiden muiden tahojen eli Itämerihaaste-verkoston koordinointi ja viestintä yhteistyössä Turun kaupungin kanssa. Paikallisen tason Itämeri-paneelin sihteeri- ja valmistelutehtävät. Osallistamisen, viestinnän ja tapahtumien suunnittelu- ja toteutus. Itämerihaasteen kansainväliset tehtävät ja projektiyhteistyö.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä menestyminen edellyttää meribiologian tai vesiensuojelun osaamista sekä aikaisempaa kokemusta verkostotyöstä, viestinnästä ja tiedottamisesta sekä ohjelmatyöstä. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja englannin kielen taito.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen. Meiltä saat myös Helsingin kaupungin työsuhde-edut sekä ajanmukaiset työvälineet, joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Ympäristönsuojeluyksikkö huolehtii ympäristön-, vesien-, luonnon-, ilmaston-, ilman- ja maaperän suojelun sekä meluntorjunnan suunnittelusta, ohjelmista, seurannasta ja raportoinnista, tiedon tuottamisesta, ympäristötietoisuudesta, valvonnasta, arvioinneista, asiantuntijatehtävistä sekä kaupungin ympäristöjohtamisen koordinoinnista.
 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3 242,69 e/kk
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
tiimipäällikkö Jari-Pekka Pääkkönen
310 31536
jari-pekka.paakkonen(at)hel.fi
050 5564283
 
Ymp.suojelu yksikön päällikkö Päivi Kippo-Edlund
310 31540
paivi.kippo-edlund(at)hel.fi
050 3454154
 
 
 Hae paikkaa