Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuus vastaa rakennetun omaisuuden hallinnasta, tilapalveluista, ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä asuntotuotannosta.
 
Kiinteistösihteeri
 
Työavain 6-18-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 21.02.2019  kello 16:00
Toimitilayksikkö , Elimäenkatu 5  00510 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet / Ylläpito
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme toimitilat yksikköön KIINTEISTÖSIHTEERIÄ

Työtehtäviisi kuuluu kiinteistöjen ylläpitoon liittyvien selvitysten ja ohjeistusten teko sekä kiinteistöjen ylläpidon avustavat tehtävät, kuten mm. sopimusten ja tilausten seuranta, tarkastaminen, viimeistely sekä näihin liittyvät selvitystyöt. Avustat työssäsi teknisiä isännöitsijöitä eri kiinteistöjärjestelmien käytössä ja osallistut myös järjestelmien ylläpitoon ja kehittämiseen. Työtehtäviin kuuluu myös yksikön tarvittavien hankintojen teko sekä niiden edelleen laskutuksesta huolehtiminen.

Olet motivoitunut ja yhteistyökykyinen. Sinulla on itsenäinen, aktiivinen ja oma-aloitteinen ote työhön sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Työ on vaihtelevaa ja vaatii kykyä mukautua yllättäviinkin tilanteisiin nopeasti.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa toisen asteen tutkintoa, kuten esim. merkonomin tai kiinteistösihteerin tutkintoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän sekä ammatillisen kehittymismahdollisuuden monialaisessa ja aktiivisessa toimintaympäristössä.
Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa.
 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
yksikön päällikkö Pasi Lönnberg
09 310 31851
pasi.lonnberg@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa