Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Päiväkodinjohtaja, Kallio - Ullanlinna - Vironniemen varhaiskasvatusalue
 
Työavain 5-279-19
Määräaikainen virkasuhde  alkaen 04.04.2019 (päättyy 17.02.2020)
Hakuaika päättyy 20.02.2019  kello 16:00
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala , Töysänkatu 2 D 00510 Helsinki
Johtamistyö
 
Tehtävän kuvaus: Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Etsimme joukkoomme päiväkodinjohtajaa määräaikaiseen viransijaisuuteen kantakaupunkiin varhaiskasvatusyksikkö Eira - Haukkaan, Kallio - Ullanlinna - Vironniemen varhaiskasvatusalueelle.

Päiväkodinjohtajan tehtävänä on johtaa varhaiskasvatusyksikköä.

Olet tutustunut Helsingin uuteen varhaiskasvatussuunnitelmaan ja sinulla on kykyä sekä halua johtaa varhaiskasvatusta ja esiopetusta sen mukaisesti. Sinulla on henkilöstön, pedagogiikan ja talouden johtamisen taitoja. Omaat kehittämismyönteisen, innostuneen ja osallistavan työotteen.

Päiväkodinjohtajana osallistut ja vaikutat kantakaupungissa, Kallio - Ullanlinna - Vironniemen varhaiskasvatusalueen esimiesryhmässä. Työtä tehdään yhdessä työyhteisön, asiakkaiden, kollegoiden sekä lähialueen eri toimijoiden kanssa. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä.

Tehtävä alkaa 4.4.2019 tai sopimuksen mukaan.

Varhaiskasvatuslain(540/2018) 31 §:n mukaan päiväkodinjohtajan kelpoisuusvaatimus on 1.1.2030 alkaen varhaiskasvatuksen opettajan tai varhaiskasvatuksen sosionomin keloisuus ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito, jollei hänen kelpoisuutensa päiväkodinjohtajan virkaan määräydy varhaiskasvatuslain 75§:n siirtymäsäännöksen mukaan.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito
ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

 
 
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää tehtävän vaativuuden mukaista varhaiskasvatuksen johtamisen ja kehittämisen osaamista, hyviä neuvottelu-, asiakasohjaus- ja viestintätaitoja sekä kykyä seurata ja tulkita kustannuksia ja resursseja osana varhaiskasvatuksen tulosbudjettia. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää organisointi- ja päätöksentekokykyä.

Tehtävään valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
 
Luemme eduksi: Aikaisemman kokemuksen johtamistehtävistä, kehittämisorientoituneen työotteen sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3372,00 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Varhaiskasvatuksen aluepäällikkö Ulla Lehtonen
09 310 44655
ulla.lehtonen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa