Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja @HelsinkiOppii
 
HR-asiantuntija
 
Työavain 5-278-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.03.2019
Hakuaika päättyy 20.02.2019  kello 16:00
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Henkilöstöpalvelut , Töysänkatu 2 D 00510 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Toimialan hallinto / Henkilöstöpalvelut
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme toimialamme henkilöstöpalveluihin henkilöstötyön osaajaa HR-asiantuntijan tehtävään.

HR-asiantuntijan tehtävä sijoittuu henkilöstöresurssipalvelut –yksikköön, joka vastaa muun muassa strategiseen henkilöstösuunnitteluun, rekrytointiin, uudelleensijoittumiseen ja raportointiin liittyvistä tehtävistä.

HR-asiantuntijan tehtävässä vastaat määritellyistä henkilöstösuunnittelun prosesseista sekä niiden kehittämisestä ja raportoinnista. Lisäksi edistät toimialan uudelleensijoittumisen toimintaa tukemalla esimiehiä mm. tehtävien uudelleenjärjestelyissä ja työkykyvalmentajan roolissa. Annat oman asiantuntemuksesi ja työpanoksesi myös muihin yksikön hr-prosesseihin ja -tehtäviin.

HR-asiantuntijana toimit tiiviissä yhteistyössä johdon ja esimiesten sekä asiantuntijoiden ja muiden hr-ammattilaisten kanssa ja varmistat strategisten hr-tavoitteiden ja linjausten toteutumisen esimiestyössä.

Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen työskentelyote ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Arvostamme kokemusta henkilöstösuunnitteluun ja raportointiin liittyvistä tehtävistä sekä oma-aloitteisuutta ja pitkäjänteisyyttä. Prosessiosaaminen ja kyky hallita laajoja kokonaisuuksia edesauttavat tehtävässä onnistumista.

Työ alkaa 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan.
 
 
Kelpoisuusehto:  Soveltuva korkeakoulututkinto

 
Lisäksi edellytämme: kokemusta henkilöstöhallinnon asiantuntijatehtävistä sekä hyvää suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3124,80 e/kk
Työaika: 36h 45min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
henkilöstösuunnittelupäällikkö Kirsti Tanttu
09 310 86281
kirsti.tanttu@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa