Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen opettaja
 
Työavain 5-276-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 25.02.2019 (päättyy 02.06.2019)
Hakuaika päättyy 20.02.2019  kello 16:00
Päiväkoti Lapinmäki , Kangaspellontie 6 00350 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatus
 
Tehtävän kuvaus: Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa päiväkoti Lapinmäkeen. Etsimme iloiseen yhteisöömme työkaveria, joka ottaa rohkeasti vastuuta yhteisistä asioista ja jakaa osaamistaan. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, jotka näkyvät yhteistyössä perheiden ja työtovereiden kanssa sekä sensitiivisenä suhteena lapsiin. Toivomme myönteistä suhtautumista työhösi, kehittävää työotetta ja uskallusta kyseenalaistaa asioita rakentavalla tavalla. Ammatillisuus näkyy sekä oman, että toisen työn arvostamisena. Teemme yhteistyötä yli ryhmärajojen ja kokousrakenteissamme on huomioitu kollegiaalinen tuki. Opettajilla on oma SAK-aika ja kuukausittain järjestetään opettajien yhteinen suunnittelu, arviointi ja kehittämiskokous.
 
 
Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).
Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2568, 16 euroa / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Päiväkodinjohtaja Reija Ahola
09 310 41500
reija.ahola@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa