Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingissä aloitti kesäkuussa 2017 uusi kasvatuksen ja koulutuksen toimiala. Suomenkielinen ammatillinen koulutus yhdessä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen, sekä perusopetuksen, lukiokoulutuksen ja vapaan sivistystyön kanssa muodostavat toimialan järjestämät palvelut. Uudella toimialalla haluamme tuottaa ja luoda yhdessä helsinkiläisten kanssa osallistavaa, avointa ja lähellä käytännön työelämää olevaa ammatillista koulutusta. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden ammatillista koulutusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Päätoiminen tuntiopettaja, suomi toisena kielenä
 
Työavain 5-273-19
Määräaikainen virkasuhde  alkaen 04.03.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 20.02.2019  kello 16:00
Stadin ammatti- ja aikuisopisto, Stadin osaamiskeskus , Prinsessantie 2 00820 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö / Ammatillinen koulutus
Opetusala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme suomi toisena kielenä opettajaa valmistaviin ammatillisiin koulutuksiin 4.3.2018 alkaen. Kyseessä on kotitalous-, ravintola- ja kiinteistöhuollon tutkinto-opintoihin valmistava pajatoiminta maahanmuuttajille. Suomi toisena kielenä opettaja suunnittelee ja toteuttaa pajatoimintaa yhdessä ammatillisten opettajien kanssa. Opintojen pääpaino on aloihin tutustumisessa, työ- ja opiskelutaitojen harjoittelussa, suomen kielen opetuksessa sekä koulutus- ja uraohjauksessa.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon. Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Ks. laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: Kokemusta suomen kielen opetuksesta ammatillisessa koulutuksessa.
 
Luemme eduksi: Luemme eduksi kokemuksen jalkautuvasta S2-opetuksesta, ammatillisesta koulutuksesta sekä työskentelystä monikulttuuristen opiskelijoiden kanssa.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,75 tuntia/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
kehittämispäällikkö Olga Silfver
040 334 7703
olga.silfver@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa