Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kaupungin keskushallintovirasto, kaupunginkanslia, on kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja pormestarikunnan yleinen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin. Teemme työtä näköalapaikalla suomalaisen kaupunkikehityksen kärjessä.
Kaupunginkanslian elinkeino-osastolla joukko työllisyyden, yrittämisen, kilpailukyvyn, kansainvälisten asioiden ja maahanmuuton osaajia rakentaa Helsingistä yhä yritysmyönteisempää ja vetovoimaisempaa kaupunkia.
 
Johtava asiantuntija
 
Työavain 47-17-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 28.02.2019  kello 16:00
Elinkeino-osasto , Unioninkatu 28A 00099 Helsingin kaupunki
Kaupunginkanslia, Elinkeino-osasto
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: Helsingin tavoitteena on olla maailman toimivin kaupunki ja tarjota paras mahdollinen toimintaympäristö yrityksille. Helsingin kaupunkistrategian mukaisesti kaupunki haluaa toimia yhä tiiviimmässä yhteistyössä yritysten kanssa ja kehittää yhä yritysmyönteisempää Helsinkiä.

Etsimme nyt elinkeino-osastolle johtavaa asiantuntijaa tukemaan laadukasta ja vahvasti tulevaisuuteen katsovaa elinkeinopoliittista valmistelua. Sinulla on vahva ja laaja osaaminen elinkeinoelämästä ja kykyä toimia yrityskentässä jalostaen sieltä saamaasi tietoa kaupungin elinkeinopoliittisten strategiatavoitteiden ja toimenpideohjelmien muotoon.

Toimit osaston johtavana asiantuntijana sujuvasti muuttuvissa tilanteissa niin strategisella kuin operatiivisellakin tasolla. Viet vastuullisesti läpi vaativia valmistelutehtäviä ja vastaat myös elinkeinojaostoon liittyvän prosessin hallinnasta, kehittämisestä ja seurannasta. Työskentelet luontevasti yritysten kanssa sekä kaupungin ja yhteistyökumppaneiden verkostoissa. Tarvittaessa toimit myös asiantuntijana osaston johtoryhmässä.

Toimintatavaltasi olet suunnitelmallinen, tavoitteellinen ja selkeä. Näet ison kuvan ja pystyt priorisoimaan ja keskittymään olennaiseen. Osaat selkeän kirjallisen ilmaisun ja tiivistämisen taidon.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme suomen kielen ja englannin kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa. Kokemus julkishallinnosta, strategiatyöstä ja vaikuttavuuden mittaamisesta luetaan hakijalle eduksi

Tehtävä on uusi ja sijoittuu suoraan elinkeinojohtajan alaisuudessa toimivaan tiimiin.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten toivomme hakemustasi mahdollisimman pian.


 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Elinkeinojohtaja Marja-Leena Rinkineva
050 559 9183
ke 6.2. klo 12-13, pe 22.2. klo 16-17, ma 25.2. klo 15-15.40
 
 
 Hae paikkaa