Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kaupungin taloushallintopalvelu -liikelaitos, Talpa, tuottaa kirjanpito-, ostolasku-, laskutus-, maksuliikenne- ja palkanlaskentapalveluja Helsingin kaupunkikonsernille. Talpan asiakkaita ovat Helsingin kaupungin toimialat, liikelaitokset ja kaupungin omistamia osakeyhtiöitä, kaupungin johto ja henkilöstö sekä kaupungin palveluja käyttävät helsinkiläiset. Talpassa työskentelee noin 400 henkilöä ja sen liikevaihto on 27 miljoonaa euroa. Taloushallintopalvelu kuuluu kaupungin keskushallintoon.

Tarjoamme Talpassa mielenkiintoisen ja vakaan näköalapaikan kaupungin talouteen ja järjestelmiin sekä asiantuntevan organisaation tuen. Viihtyisät toimitilat sijaitsevat Sörnäisissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Palkkahallinnon palvelut -osastolla vastaamme asiakasorganisaatioiden palkanlaskennasta, palkkakirjanpidosta, palkkioiden ja eläkkeiden maksamisesta sekä työnantajatilityksistä.
 
Palvelukoordinaattori
 
Työavain 44-5-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 01.03.2019  kello 16:00
Sote palvelualue , Sörnäisten rantatie 27 A 00500 Helsinki
Taloushallintopalvelu liikelaitos, Palkkahallinnon palvelut-osasto
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme lähiesimiestä tiimiin, joka vastaa Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan palkanlaskennan sekä palvelussuhdeasioiden hoitamisesta oikein ja ajallaan.

Tiimissä työskentelee tällä hetkellä noin 18 henkilöä. Esimiestyöhösi kuuluu mm. tiimissä tehtävän työn koordinointi, henkilöstöhallinnollinen päätöksenteko, perehdytyksestä huolehtiminen ja rekrytointeihin osallistuminen. Osallistut myös tiimisi perustyöhön, seuraat työn laatua ja ohjeistat Talpan tavoitteiden ja palvelusopimuksen mukaista työn tekemistä.
Lisäksi olet asiantuntijana mukana erilaisissa projekteissa ja asiakasyhteistyössä.

Työsuhteen kesto: Vuosilomasijaisuus ajalla 29.4-31.8.2019, jonka jälkeen tehtävä vakinaistetaan 1.9.2019 alkaen.
 
 
Kelpoisuusehto:  Koulutusvaatimuksena soveltuva AMK-tutkinto tai vastaava aikaisempi opistotason tutkinto, esim. merkonomi.
 
Lisäksi edellytämme: Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja kehittämismyönteisyyttä.
 
Luemme eduksi: Kokemuksen esimiestyöstä ja/tai palkkahallinnon-/hr-tehtävistä.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2901,20
Työaika: 36 h 45 min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Kaisa Coussement, palvelupäällikkö
09-310 25503
kaisa.coussement@hel.fi
 
Eija Keränen, osastopäällikkö
09-310 25390
eija.keranen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa