Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Hallintoon kuuluvat, hallintopalvelut, hankintapalvelut, henkilöstö- ja kehittämispalvelut, talous- ja suunnittelupalvelut, tietohallintopalvelut, tukipalvelut sekä viestintäpalvelut.
 
Suunnittelija, tilapalveluihin, vakinainen
 
Työavain 7-294-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 11.03.2019
Hakuaika päättyy 20.02.2019  kello 16:00
Tilapalvelut , Toinen linja 4 A 00530 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Toimialan hallinto / Hallintopalvelut
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: Moniammatillinen asiantuntijajoukkomme kaipaa sosiaali- ja terveydenhuollon tiloista ja tilojen kehittämisestä kiinnostunutta suunnittelijaa. Tilapalvelut on moniammatillinen, innostava ja kehittämismyönteinen yksikkö, jossa sinun on mahdollista kehittää omaa työtäsi ja osaamistasi.

Suunnittelijan ensisijaisena tehtävänä on vastata perhe-ja sosiaalipalvelujen toimitiloihin liittyvistä suunnittelu- ja asiantuntijatehtävistä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Tehtäviä ovat mm. tilahankkeiden valmistelu ja tarvekuvauksen laatiminen, käyttäjien yhteyshenkilönä toimiminen tilahankkeissa, toimialan edustajana toimiminen rakennushankkeiden eri vaiheissa, koordinaattorina toimiminen ydintoiminnan yksiköille mm. irtaimistohankinnoissa, väistötilojen ja muiden toimitilojen muutosten järjestelyt sekä erilaisten lausuntojen ja päätösesitysten laatiminen.

Toimialan palvelukokonaisuuksia ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, terveys- ja päihdepalvelut sekä sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut. Sosiaali- ja terveystoimialan käytössä olevat toimitilat ovat mm. sairaaloita, monipuolisia palvelukeskuksia, perhekeskuksia, terveys- ja hyvinvointikeskuksia, terveysasemia, erityisryhmien asumisyksiköitä kuten lastenkoteja sekä erityyppisiä sosiaalityön toimipisteitä.

Tunnistatko olevasi itsenäisesti työskentelevä asiantuntija, joka osaa työskennellä myös tiimissä? Onko sinulla projektinhallinnan kokemusta, kustannustietoisuutta, hyvät vuorovaikutustaidot ja hyvä paineensietokyky? Hallitsetko hyvin kokonaisuuksia ja tunnetko sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja tiloja? Oletko kiinnostunut laajentamaan osaamistasi työskentelemällä myös Helsingin kaupungin muiden toimialojen kanssa yhteistyössä?

Jos tehtävä kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä ja tee hakemuksesi Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Työsuhde alkaa 11.3.2019 tai sopimuksen mukaan.

Halutessasi voit lähettää ansioluettelosi sähköpostilla alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

 
 
Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

 
Lisäksi edellytämme: Monipuolista työkokemusta sosiaali- ja terveystoimialalta.
 
Luemme eduksi: Helsingin kaupungin organisaation sekä perhe- ja sosiaalipalvelujen tuntemisen.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3329,55 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: toimistotyöaika
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
ts. tilapalvelupäällikkö Pirjo Sipiläinen
050 575 9337
pirjo.sipilainen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa