Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kaupungin taloushallintopalvelu -liikelaitos, Talpa, tuottaa kirjanpito-, ostolasku-, laskutus-, maksuliikenne- ja palkanlaskentapalveluja Helsingin kaupunkikonsernille. Talpan asiakkaita ovat Helsingin kaupungin toimialat, liikelaitokset ja kaupungin omistamia osakeyhtiöitä, kaupungin johto ja henkilöstö sekä kaupungin palveluja käyttävät helsinkiläiset. Talpassa työskentelee noin 400 henkilöä ja sen liikevaihto on 27 miljoonaa euroa. Taloushallintopalvelu kuuluu kaupungin keskushallintoon.

Tarjoamme Talpassa mielenkiintoisen ja vakaan näköalapaikan kaupungin talouteen ja järjestelmiin sekä asiantuntevan organisaation tuen. Viihtyisät toimitilat sijaitsevat Sörnäisissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Palkkahallinnon palvelut -osastolla vastaamme asiakasorganisaatioiden palkanlaskennasta, palkkakirjanpidosta, palkkioiden ja eläkkeiden maksamisesta sekä työnantajatilityksistä.
 
Palkkakirjanpitäjä
 
Työavain 44-4-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 18.02.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 18.02.2019  kello 16:00
Palkkakirjanpito , Sörnäisten rantatie 27 a 00500 Helsinki
Taloushallintopalvelu liikelaitos, Palkkahallinnon palvelut-osasto
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: Palkkakirjanpitäjänä tehtäviisi kuuluvat mm. palkka- ja palkkioaineiston idoc-virheiden selvitys- ja korjaustyöt, muistioiden käsittely ja tallennus, tasetilien ja Tulorekisteri-ansioiden täsmäytys sekä tilinpäätökseen liittyvät tehtävät.
Palkkakirjanpitotiimi huolehtii myös toimialojen ja liikelaitosten eläke- ja sosiaalivakuutusmaksuista sekä erilaisista kuukausi- ja vuosi-ilmoituksista.
 
 
Kelpoisuusehto:  Soveltuva ammatillinen tutkinto, esim. merkonomi.


 
Lisäksi edellytämme: Edellytämme palkanlaskennan prosessin tuntemusta, Hijat- ja Sap-osaamista sekä kiinnostusta palkkakirjanpidon tehtäviin.
 
Luemme eduksi: Toivomme sinun olevan järjestelmällinen, kehittämismyönteinen ja omaavan hyvät vuorovaikutustaidot.

 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2344,95
Työaika: 36,45
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Palvelukoordinaattori Tiina Mäkinen
09 310 38110
tiina.makinen@hel.fi
 
Palvelupäällikkö Maija Husso
09 310 25508
maija.husso@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa