Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Stara on Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos – rakentamisen, ympäristönhoidon ja logistiikan moniosaaja. Pidämme Stadista huolta 1 400 työntekijän voimin. Liikevaihtomme on 235 M€. www.hel.fi/stara.
 
Vastaava työnjohtaja, Infrarakentaminen, 2 työpaikkaa
 
Työavain 43-10-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 21.02.2019  kello 16:00
Rakentaminen 1
Stara, Kaupunkitekniikan rakentaminen
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Tehtävämme on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti. Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa.

Haemme kahta infrarakentamisen vastaavaa työnjohtajaa, yhtä määräaikaiseen ja yhtä vakituiseen työsuhteeseen kaupunkitekniikan rakentamisen osastolle.

Infrarakentamisen vastaavana työnjohtajana tehtävänäsi on koordinoida katu- ja maanrakennusprojektin toteutusta ja vastata sen laatu-, talous-, aikataulu- ja työturvallisuustavoitteiden toteutumisesta. Esimiehenä vastaat projektissasi toimivan henkilöstön työhyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme tärkeän tehtävän Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän. Luomme myös reilumpaa maailmaa, sillä harmaan talouden torjunta, eettiset hankinnat ja ympäristöstä huolehtiminen ovat työmme arkea. Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.
Tule rakentamaan kaupunki-infraa kanssamme!

 
 
Kelpoisuusehto:  Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on, että olet suorittanut rakennusinsinöörin tai -mestarin tutkinnon. Sinulla on kokemusta vähintään 3 vuoden ajalta kunnallistekniikan ja maanrakentamisesta.
 
Lisäksi edellytämme: Omaat kokemusta esimiehenä toimimisesta ja hallitset rakentamisessa tarvittavan tietotekniikan käytön. Olet sitoutunut, tavoitteellinen ja kehität työtäsi asiakaslähtöisesti. Vuorovaikutustaitojesi avulla selviät tiivistä yhteistyöstä kaupungin sisäisten toimijoiden, aliurakoitsijoiden ja muiden projekteissa toimivien sidosryhmien kanssa.
 
Luemme eduksi: Taitorakenteiden ja mahdolliset betonityön pätevyydet lasketaan eduksi.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Työaika: 38 h 45 min / vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tuotantopäällikkö Eila Hägg
0500 727 202
eila.hagg@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa