Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL on metron ja raitioliikenteen liikennöitsijä ja Helsingin joukkoliikenneinfran omistaja ja ylläpitäjä. Me pidämme Helsingin liikkeellä: noin puolet kaupungissa tehdyistä joukkoliikennematkoista kuljetaan HKL:n kyydissä; metrolla, raitiovaunuilla ja Suomenlinnan lautoilla.

Raideliikenne pääkaupunkiseudulla kasvaa voimakkaasti ja kaupunki muuttuu. HKL investoi Helsingin joukkoliikenteen kehittämiseen 10 vuoden aikana 1 200 miljoonaa euroa. HKL vastaa mm. Helsingin raitiotiejärjestelmän laajenemisesta Hernesaareen, Kalasatamaan ja Ilmalaan. Myös Raide-Jokeri, Kruunusillat ja Hämeentien joukkoliikennekatu, kaupunkibulevardit sekä metroasemien kehittäminen ovat HKL:n tulevaisuutta.
 
Projektipäällikkö, kiinteistöprojektit, 2 työpaikkaa
 
Työavain 21-2-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 25.02.2019  kello 16:00
HKL Vallilan varikko , Hämeentie 86 00550 Helsinki
HKL -liikelaitos, HKL-Infra- ja kalusto
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme Helsingin kaupungin liikenneliikelaitoksen infra- ja kalustoyksikön hankepalveluihin vakituiseen työsuhteeseen kahta projektipäällikköä kiinteistöprojekteihin.

Hankepalvelut rakentaa kaupungin raideliikenneympäristöä toteuttamalla kiinteistöihin, rataan, sähkönsyöttöön, erilaisiin järjestelmiin ja liikkuvaan kalustoon liittyviä investointiprojekteja.

Tulet toimimaan kiinteistöprojektit-tiimissä. Tehtäviisi sisältyy mm. asemien, varikkojen ja toimitilojen rakennuttaminen sekä laajojen korjausprojektien toteuttaminen. Lähivuosina toteutettavia merkittäviä hankkeita ovat mm. Koskelan raitiovaunuvarikon laajennus, uudet raitiovaunuvarikot Ruskeasuolle ja Laajasaloon sekä Rautatientorin, Herttoniemen ja Sörnäisten metroasemien peruskorjaukset.

Projektipäällikkönä olet hankkeen johtaja ja tilaaja. Projektipäällikkö ohjaa projektien toteuttamista sekä vastaa projektien aikataulussa pysymisestä, laadusta ja kustannusten hallinnasta. Tehtävään kuuluu myös projektien riskienhallinta ja turvallisuuden koordinoiminen. Työssäsi teet yhteistyötä eri kaupungin tahojen, suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja viranomaisten kanssa.

Tehtäviin edellytetään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aikaisempaa insinöörin tutkintoa ja vähintään viiden vuoden työkokemusta koulutusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi edellytämme hyvää yhteistyökykyä, aloitteellista työotetta, projektiosaamista sekä hyvää suomen kielen taitoa. IPMA-sertifiointi, RAP- tai RAPS-pätevyys, kokemus joukkoliikennehankkeista sekä muu kielitaito luetaan eduksi.

Tarjoamme näköalapaikan laajentuvaan kaupunkiraideliikenteeseen. Saat aidon mahdollisuuden vaikuttaa Helsingin joukkoliikenteen kehittämiseen sekä osallistut yhteiskunnallisesti merkittäviin projekteihin. Tehtävät ovat monipuolisia ja vaativia projektijohtamisen asiantuntijatehtäviä. Työsi on itsenäistä, mutta tukenasi on vankka asiantuntijaryhmä. Tarjoamme mahdollisuuden lisäkoulutukseen ja ammattitaidon kehittämiseen (esimerkiksi IPMA-, RAP- ja RAPS-pätevyydet).

Jätä hakemuksesi 25.2.2019 klo 16.00 mennessä Helsingin kaupungin sähköiseen rekrytointipalveluun osoitteessa www.helsinkirekry.fi.
 
 
Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi insinöörin tutkinto.

 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Tiimipäällikkö Leena Mätäsniemi
040 647 1380
leena.matasniemi@hel.fi
 
Hankepäällikkö Kimmo Reiman
050 310 4172
kimmo.reiman@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa