Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!

Palvelukeskus Helsinki toimii kumppanina Helsingin kaupungin kouluissa ja päiväkodeissa, monipuolisissa palvelukeskuksissa, palvelutaloissa sekä sairaaloissa. Olemme mukana 100 000 ruokahetkessä päivittäin ja hoidamme myös siivous- ja logistiikkapalveluja. Kehitämme ja tuotamme puhelin- ja hyvinvointipalveluja Helsingin kaupungin virastoille ja liikelaitoksille sekä tuemme kotona asumista monipuolisilla teknisillä ratkaisuilla ja palveluilla. Tarjoamme parhaan palvelukokemuksen asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstölle "Parasta yhdessä” – arvolupauksen mukaisesti. Olemme Helsingin kaupungin liikelaitos ja työllistämme noin 1500 henkilöä. Kokemusta meillä on ruokapalveluiden hoitamisesta jo 100 vuoden ajan.
 
Ruokapalveluvastaava, Tuotanto, logistiikka
 
Työavain 26-49-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 28.02.2019  kello 14:00
Pakkalan tuotanto , Pakkalantie 30  01530 Vantaa
Palvelukeskus Helsinki, Tuotanto
Keittiöala
 
Tehtävän kuvaus: Palvelukeskus Helsinki etsii logistiikan ammattilaista vastaamaan lähtevien tuotteiden keräilystä ja kuljetuksista.


Palvelukeskus Helsinki tarjoaa mielenkiintoisen tehtävän ruokatuotantotehtaassa Vantaan Pakkalassa. Tuotantotehdas valmistaa ruokaa kouluille, oppilaitoksille, päiväkodeille, sairaaloille, palvelukeskuksille sekä vanhuksille.


Tehtävässä vastaat valmisruokatuotteiden oikea-aikaisesta ja –määräisestä keräilyn organisoinnista sekä valvonnasta. Toimit kuljettajien yhteyshenkilönä. Huolehdit tavaroiden vastaanotosta ja niiden paikoilleen toimittamisesta sekä siihen liittyvistä omavalvontakirjauksista. Laadit päivittäisen työnjaon ja resurssien kohdentamisen. Lisäksi pääset käyttämään Aromi-ohjelmaa ja osallistut myös käytännön varastotyöhön.


Edellytämme sinulta logistiikan tai ruokapalvelualan/elintarvikealan tutkintoa. Esimieskoulutuksesta tai kokemuksesta on sinulle hyötyä.

Odotamme sinulta trukinajotaitoa, hygieniapassia sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Toivomme, että olet ahkera, oma-aloitteinen, pystyt joustaviin työaikoihin sekä luot hyvää tiimihenkeä muiden työntekijöiden kesken.

Työskentely tapahtuu sekä viileässä (noin +4 astetta) että lämpimässä työympäristössä ja osittain myös pakkasessa (noin -20 astetta).

Perehdytämme sinut huolella tehtäviisi ja tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja edetä tuotannon muissa tehtävissä. Kohteessa voit ruokailla edulliseen henkilökuntahintaan ja saat autosi parkkiin työpaikan pihaan.

Helsingin kaupungin työntekijänä saat kaupungin hyvät henkilöstöedut sekä Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaiset reilut lomat.

Kysy myös työsuhdeasuntomahdollisuudesta!

Työsi voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Ennen työn aloittamista sinun tulee esittää hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.

Katso esittelyvideomme ja hae mukaan parhaiden joukkoon!

Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!

 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min /vk, arkisin klo 5.30 - 18.00 välillä
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Palveluesimies Airi Heino
p. 040 334 1710
Arkisin
 
 
 Hae paikkaa