Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kulosaari, Herttoniemi, Laajasalo, 2 työpaikkaa
 
Työavain 5-234-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 19.02.2019
Hakuaika päättyy 18.02.2019  kello 16:00
Kasvatuksen ja ja koulutuksen toimiala
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatus
 
Tehtävän kuvaus: Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajia vakinaisiin tehtäviin. Tehtäviin kuuluu osallistuminen toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Kasvattajatiimin jäsenenä sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky toimia tavoitteiden mukaisesti.
Työpaikat ovat avoinna alla esitellyissä päiväkodeissa. Huomioi, että tehtävän aloitusajankohta vaihtelee.

PÄIVÄKOTI ROIHUVUORI, Varhaiskasvatusyksikkö Roihuvuori-Strömsinlahti, Vuorenpeikontie 1, 00820 Helsinki
Etsimme päiväkoti Roihuvuoreen kehitysmyönteistä tiimipelaajaa lastenhoitajan tehtäviin. Tämän kevätkauden ajan tehtävä on 3-5-vuotiaiden lasten pienryhmässä, jossa tukenasi toimii varhaiskasvatuksen opettaja sekä erityisavustaja. Ensi elokuun ryhmäsijoitukseesi sinun on mahdollista vaikuttaa kevään aikana käytävässä henkilökohtaisessa kehityskeskustelussa.
Uudelta työkaveriltamme toivomme oma-aloitteisuutta ja myönteistä suhtautumista liikkumiseen ja ulkopedagogiikkaan. Työyhteisönä tarjoamme sinulle toimivat rakenteet sekä ammattitaitoiset, keskustelevat ja huumorintajuiset työkaverit. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.
Lisätietoja: Päiväkodinjohtaja Niina Eloranta, p. 09 310 56460, niina.eloranta@hel.fi

PÄIVÄKOTI POIKKILAAKSO, Varhaiskasvatusyksikkö Jollas-Poikkilaakso-Puuskakulma,
Puuskaniementie 21, 00850 Helsinki
Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa hoito- ja kasvatustyöhön esiopetusta antavaan päiväkoti Poikkilaaksoon. Yksikössämme esikoulu sijaitsee Poikkilaakson koulun yhteydessä. Meillä suunnitellaan ja toteutetaan monipuolista toimintaa, jota ohjaavat lasten tarpeet ja mielenkiinnon kohteet. Monipuolinen esiopetus ja varhaiskasvatus sekä lapsille hyvä arki päiväkodissa ovat meille tärkeitä. Toiminnassa hyödynnämme sekä ympäröivää luontoa että kaupunkiympäristöä. Tule mukaan tekevään, innostuneeseen ja kokeilevaan työyhteisöömme. Odotamme sinulta intoa ja halua osallistua päiväkotimme toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa, iloista ja lapsilähtöistä työotetta. Tervetuloa meille! Työsuhde alkaa 1.3.2019.
Lisätietoja: Päiväkodinjohtaja Leena Särkkä, p. 09 310 56427, leena.sarkka@hel.fi

 
 
Kelpoisuusehto:  Edellytyksenä kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 128,65 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Rekrytointi
rekry.kasko@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa