Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Viikki
 
Työavain 5-230-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 19.02.2019
Hakuaika päättyy 18.02.2019  kello 16:00
Kasvatuksen ja ja koulutuksen toimiala
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatus
 
Tehtävän kuvaus: Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajia vakinaisiin tehtäviin. Tehtäviin kuuluu osallistuminen toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Kasvattajatiimin jäsenenä sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky toimia tavoitteiden mukaisesti.

PÄIVÄKOTI VIKKERI, Varhaiskasvatusyksikkö Aulanko-Vikkeri, Harjannetie 8, 00710 Helsinki
Varhaiskasvatusyksikkö Aulanko–Vikkeri etsii juuri sinua, reipasta, positiivista lasten kanssa työskentelystä innostuvaa varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.
Päiväkoti Vikkeri sijaitsee Viikinmäessä, erinomaisten ulkoilu- ja retkeilymaastojen välittömässä läheisyydessä, mistä on hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan. Päiväkodin välittömässä läheisyydessä löytyy ihanat metsäalueet, alueen leikkipuistot, mitkä avaavat mahdollisuudet monipuoliseen retkeilyyn lasten kanssa ympäri Helsinkiä. Pedagogista kehittymistäsi tukevat monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.
Lisätietoja; päiväkodinjohtaja Susanna Paasio, p. 09 310 58600, susanna.paasio@hel.fi

 
 
Kelpoisuusehto:  Edellytyksenä kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 128,65 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Rekrytointi
rekry.kasko@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa