Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuus vastaa rakennetun omaisuuden hallinnasta, tilapalveluista, ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä asuntotuotannosta.
 
Asuntosihteeri
 
Työavain 6-15-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 28.02.2019  kello 16:00
Asuntovuokraus , Elimäenkatu 5 00510 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet / Tilapalvelut
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: Asuntovuokrausyksikön tehtäviin kuuluvat sosiaali- ja terveystoimialan tukiasuntojen ja kaupungin työsuhdeasuntojen vuokraus, asunto-osakkeiden vuokraus sekä asunto-omaisuuden hallinta.

Haemme asuntovuokrausyksikköön kesätyöntekijää ASUNTOSIHTEERIN tehtävään.

Tehtävänäsi on vuokrasopimushallintoon liittyvät toimenpiteet sekä saumaton yhteistyö eri sidosryhmien kanssa. Asiakaspalvelu ja neuvontatyö ovat olennainen osa työtäsi.

Sinulla on ehkä jo alalle soveltuva tutkinto (esim. merkonomi, tradenomi) ja kokemusta vuoraustoiminnasta tai kiinteistöalalta. Olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Tehtävässä tarvitset vastuuntuntoista ja kehittävää työotetta, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta. Englannin kielen taito on välttämätön asiakaspalvelutehtävässä.

Tarjoamme sinulle mielenkiitoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden. Saat myös Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Työsuhteen kesto on 3 kk, aloitus sopimuksen mukaan.
 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36h 45 min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
yksikön päällikkö Minna Merensilta
09 310 33944
minna.merensilta@hel.fi
040 507 6137
 
 
 Hae paikkaa