Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen opettaja, uusi päiväkoti Yliskylä, 2 työpaikkaa
 
Työavain 5-215-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 18.02.2019
Hakuaika päättyy 27.02.2019  kello 16:00
Päiväkoti Yliskylä , Köökarinpolku 1 00840 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatus
 
Tehtävän kuvaus: Haemme uuteen päiväkoti Yliskylään motivoituneita, innostuneen työotteen omaavia sekä digitaalisen toimintakulttuurin kehittämisestä kiinnostuneita varhaiskasvatuksen opettajia. Sijaitsemme erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Avasimme uudisrakennuksen keväällä 2018 ja ympärillämme on upea Tullisaaren puisto sekä Laajasalon metsät ja rannat. Retkeily lasten kanssa onnistuu helposti niin luonnon kuin kulttuurin kohteisiin. Päiväkodillamme on mahtavat uudet toimintatilat uusilla tieto- ja viestintäteknologisilla laitteilla varustettuna. Toimintakulttuurimme perustuu leikkiin kannustavan toimintakulttuurin kehittämiseen laaja-alaisen oppimisen pohjalta. Arvostamme hyviä tiimityötaitoja, työtä kehittävää ja arvioivaa työotetta sekä asennetta. Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
 
 
Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).
Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2568,16 euroa / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodinjohtaja Sirkku Sydänmäki
09 310 56420
sirkku.sydanmaki@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa