Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsinki on vetovoimainen ja elinvoimainen kaupunki. Kaupunki tarjoaa tapahtumia, elämyksiä, tiloja, virikkeellisiä alueita ja taidekokoelmia sekä tukea kansalaistoiminnalle, oppimiselle ja kasvatustyölle.

Kulttuuri- ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala jakautuu viiteen kokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta, nuoriso, kirjasto sekä hallinto- ja tukipalvelut. Toimialalla työskentelee noin 1 800 henkilöä.

 
Liikuntapaikkatyöntekijä, 9 työpaikkaa
 
Työavain 49-31-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 01.04.2019 (päättyy 01.10.2019)
Hakuaika päättyy 01.03.2019  kello 16:00
Ulkoilupalvelut/Lähiliikuntatiimi , Paavo Nurmen kuja 1 b 00250 Helsinki
Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Liikunta / Ulkoilupalvelut
Liikunta
 
Tehtävän kuvaus: Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan lähiliikuntatiimi etsii yhdeksää kausityöntekijää 2-6 kuukauden palvelussuhteisiin. Työ sijoittuu pääasiallisesti touko-elokuulle.

Kausityöntekijän tehtäviin kuuluu mm. uimarantojen ja miehittämättömien kenttien huolto, siivous-ja hoitotyöt. Osa työtehtävistä on ns. vihertöitä (nurmen leikkausta yms.). Työ vaatii oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Lisäksi työssä vaaditaan asiakaspalveluhenkisyyttä. Osa tehtävistä sisältää viikonlopputyötä. Arvostamme, jos voit työskennellä koko toimintakauden.

Palkkaus määräytyy tehtävän vaativuuden mukaan.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn ja monipuoliset työtehtävät. Huolehdimme, että sinulla on laadukkaat työvälineet ja -vaatteet. Opastamme ja koulutamme sinut tehtävään. Lisäksi tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin työsuhde-edut.

Hakemuksien käsittely ja haastattelut pyritään toteuttamaan maaliskuun aikana. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista huhtikuun aikana.

 
 
Kelpoisuusehto:  Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja ajokorttia.
 
Luemme eduksi: aikaisemman työkokemuksen siivous-, kunnostus- sekä huoltotöistä. Puutarhan, nurmialueiden ja puiden hoitoon liittyvä osaaminen on myös eduksi. Lisäksi pienkoneiden (nurmenleikkuukone, trimmeri, raivaussaha) käyttökokemus luetaan eduksi.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 1 611,53-1 794,55
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,45h/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jukka Lundgren
09 310 71513
jukka.lundgren@hel.fi
7:00-15:15
 
Mircos Kienanen
050 401 3628
mircos.kienanen@hel.fi
7:00-15:15
 
 
 Hae paikkaa