Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuus vastaa rakennetun omaisuuden hallinnasta, tilapalveluista, ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä asuntotuotannosta.
 
Työmaavalvoja, 2 työpaikkaa
 
Työavain 6-12-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 22.02.2019  kello 16:00
Uudistuotanto- ja korjausrakennuttamisyksikkö , Elimäenkatu 15 00510 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet / Asuntotuotanto
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme asuntotuotantoon kahta TYÖMAAVALVOJAA

Vastaat uudis- ja peruskorjauskohteidemme rakentamisen laadusta, valvot työmaita ja niiden työturvallisuutta. Olet osa tuotantotiimiä, jossa omalla kokemuksellasi ja osaamisellasi tuet tavoitteiden toteutumista. Inspiroidut siitä, että jokainen kohteemme vastaa asiakkaittemme odotuksia. Teet yhteistyötä positiivisella ja kehittävällä otteella, haluat kehittyä ammatissasi ja kiinnostut rakentamisen uusista ratkaisuista. Työssä tarvitaan jatkuvaa uudistumiskykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Edellytämme rakennusalan rakennusmestari- tai insinööritutkintoa sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Eduksi katsomme, jos sinulla on rakennuttaja-, valvoja- ja muita tehtävään liittyviä pätevyyksiä sekä täydennyskoulutusta.

Potentiaalisia hakijoita voidaan kutsua haastatteluun jo hakuajan kuluessa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän rakennuttamisen näköalapaikalla Suomen suurimman työnantajan palveluksessa.
 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,45
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Tiimipäällikkö Suvi Lepistö
040 504 8005
suvi.lepisto@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa