Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kaupungin keskushallintovirasto, kaupunginkanslia, on kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja pormestarikunnan yleinen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin. Teemme työtä näköalapaikalla suomalaisen kaupunkikehityksen kärjessä.

Talous- ja suunnitteluosasto huolehtii kaupungin talouden ja toiminnan suunnittelusta, kaupungin strategian valmistelusta ja hallinnon yleisestä kehittämisestä, konserniohjaukseen ja rahoitukseen liittyvistä tehtävistä, tietohallinnon ohjauksesta, tilasto- ja tutkimustoiminnasta, hankintatoimesta, aluerakentamisprojektien suunnittelun ja toteutuksen ohjauksesta ja asuntopolitiikasta sekä henkilöstökassatoiminnasta.
 
Tutkija
 
Työavain 47-11-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 01.03.2019 (päättyy 31.05.2021)
Hakuaika päättyy 21.02.2019  kello 16:00
kaupunkitutkimus , Siltasaarenkatu 18-20 A Hki 53 00530 Helsinki
Kaupunginkanslia, Talous- ja suunnitteluosasto
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: Kaupunkitutkimus ja -tilastot -yksikössä on avoinna määräaikainen tutkijan tehtävä. Tutkijan tehtävänä on ylläpitää, tuottaa ja analysoida helsinkiläisten koulutusrakenteeseen sekä lasten ja nuorten hyvinvointiin liittyviä tilasto- ja tutkimusaineistoja. Lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen on Helsingin kaupungin keskeisiä strategiatavoitteita. Tutkijan työtehtävät liittyvät olennaisesti tämän tavoitteen edistämisessä tarvittavien tietoaineistojen koostamiseen ja raportointiin.

Työtehtävissä onnistuminen edellyttää hyvää tilastoaineistojen käsittelytaitoa, kokemusta tilastotietokantojen ylläpidosta ja kehittämisestä sekä perehtyneisyyttä lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja koulutuksen ilmiöihin. Lisäksi työssä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyö-, esiintymis- ja viestintätaitoja.

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, erinomaista suomen kielen taitoa, sekä vähintään tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen taitoa. Aiempi kokemus koulutus- ja hyvinvointitutkimuksen ja -tilastoinnin alalta katsotaan eduksi.

Hakemus jätetään Helsingin kaupungin sähköisen työnhakusivuston kautta osoitteessa: https://www.erekryhelsinki.fi/. Työavain on 47-11-19.
 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36,75h/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
tutkimuspäällikkö, Katja Vilkama
050 402 8766
katja.vilkama@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa