Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsinki on vetovoimainen ja elinvoimainen kaupunki. Kaupunki tarjoaa tapahtumia, elämyksiä, tiloja, virikkeellisiä alueita ja taidekokoelmia sekä tukea kansalaistoiminnalle, oppimiselle ja kasvatustyölle.

Kulttuuri- ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala jakautuu viiteen kokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta, nuoriso, kirjasto sekä hallinto- ja tukipalvelut. Toimialalla työskentelee noin 1 800 henkilöä.

 
Viheralueiden kunnossapitotyöt - leirintäalue, Kausityö, 2 työpaikkaa
 
Työavain 49-22-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 01.04.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 28.02.2019  kello 16:00
Rastila Camping Helsinki , Karavaanikatu 4 00980 Helsinki
Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Liikunta / Ulkoilupalvelut
Liikunta
 
Tehtävän kuvaus: Metroradan varrella sijaitseva Rastila Camping Helsinki huokuu kansainvälistä ilmapiiriä mökeissä, asuntovaunuissa ja teltoissa majoittuvien vieraidemme myötä.

Rastila Camping Helsinki etsii viheralueiden kunnossapitotehtäviin reippaita puutarhureita! Haaveiletko ulkoilmatyöstä? Onko puutarhan hoito sinulla verissä? Jos on, voi paikkasi olla kevät-syyskaudella kanssamme Camping Crew:ssa.

Etsimme työntekijöitä pääasiallisesti kesäkaudelle ajalle 1.5.-30.9. Osa tehtävistä ajoittuu aikavälille 1.4.-31.12.2019 (sopimuksen mukaan).

Työ sisältää Rastilan leirintäalueen viheralueiden huoltotöitä, nurmialueiden, istutusten ja kesäkukkien hoitoa sekä ulkoalueiden siistimistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn aurinkoisessa tiimissä. Opastamme ja koulutamme sinut tehtävään. Lisäksi tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin työsuhde-edut.

Miksi hakea töihin Rastila Camping Helsingille?

Rastila Camping Helsinki on viiden tähden leirintäalue Itä-Helsingissä metroaseman kupeessa. Leirintäalue on erittäin kansainvälinen, ja lähes puolet alueen sadastatuhannesta vuosittaisesta majoittujasta on ulkomailta. Olemme ylpeitä alueemme viihtyisyydestä ja asiakaspalvelumme timanttisuudesta. Rastila Camping Helsingin työntekijänä pääset osaksi joukkoa, joka puhaltaa osastosta ja tittelistä riippumatta yhteen hiileen laadukkaan asiakaskokemuksen saavuttamiseksi. Kausityöntekijänä et myöskään joudu paitsioon, vaan rohkaisemme sinua tuomaan omat näkemyksesi ja kehitysehdotuksesi muiden tietoon. Vaikka odotamme työntekijöiltä innostunutta panosta, vallitsee työyhteisön kesken rento ja huumorintajuinen ilmapiiri, jossa voi olla oma itsensä.

Lisätietoja Rastila Campingista ja sen palveluista löytyy sivuilta www.hel.fi/rastila

Hakemukset jätetään sähköisen järjestelmän kautta, työavain ohjaa suoraan hakuilmoitukseen.
 
 
Kelpoisuusehto:  vähintään 18 vuoden ikä ja ajokortti.
 
Luemme eduksi: aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, työkoneiden monipuoliset käyttötaidot, viheralueiden tuntemuksen ja kielitaidon (englanti).
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 1611,53€-1794,55€
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,45 h/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Tiimivastaava Saija Koro
0500407194
saija.koro@hel.fi
9:00-15:00
 
Aluevastaava Jarmo Valtanen
0401511859
jarmo.valtanen@hel.fi
9:00-15:00
 
 
 Hae paikkaa