Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Kunnossapitotyöt - leirintäalue, Kausityö, 4 työpaikkaa
 
Työavain 49-21-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 01.04.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 28.02.2019  kello 16:00
Rastila Camping Helsinki , Karavaanikatu 4 00980 Helsinki
Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Liikunta / Ulkoilupalvelut
Liikunta
 
Tehtävän kuvaus: Metroradan varrella sijaitseva Rastila Camping Helsinki huokuu kansainvälistä ilmapiiriä mökeissä, asuntovaunuissa ja teltoissa majoittuvien vieraidemme myötä.

Rastila Camping Helsinki etsii alueen kunnossapidon tehtäviin reippaita jokapaikanhöyliä! Jos sinulla on kädentaidot hallussa ja olet innokas tarttumaan toimeen, voi paikkasi kesällä olla kanssamme Camping Crew’ssa.

Etsimme työntekijöitä pääasiallisesti kesäkaudelle ajalle 1.5.-30.9. Osa tehtävistä ajoittuu pidemmälle ajalle 1.4.-31.12.2019 (sopimuksen mukaan).

Työ sisältää monipuolisia huoltotöitä ja rakennusten pieniä kunnossapitotöitä. Teemme töitä pääasiassa tiimissä, mutta työtehtävät edellyttävät myös itsenäistä työotetta. Työhön kuuluu myös viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn huipputiimissä. Opastamme ja koulutamme sinut työtehtäviin. Lisäksi tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin työsuhde-edut.

Miksi hakea töihin Rastila Camping Helsingille?

Rastila Camping Helsinki on viiden tähden leirintäalue Itä-Helsingissä metroaseman kupeessa. Leirintäalue on erittäin kansainvälinen, ja lähes puolet alueen sadastatuhannesta vuosittaisesta majoittujasta on ulkomailta. Olemme ylpeitä alueemme viihtyisyydestä ja asiakaspalvelumme timanttisuudesta. Rastila Camping Helsingin työntekijänä pääset osaksi joukkoa, joka puhaltaa osastosta ja tittelistä riippumatta yhteen hiileen laadukkaan asiakaskokemuksen saavuttamiseksi. Kausityöntekijänä et myöskään joudu paitsioon, vaan rohkaisemme sinua tuomaan omat näkemyksesi ja kehitysehdotuksesi muiden tietoon. Vaikka odotamme työntekijöiltä innostunutta panosta, vallitsee työyhteisön kesken rento ja huumorintajuinen ilmapiiri, jossa voi olla oma itsensä.


Hakemukset jätetään sähköisen järjestelmän kautta, työavain ohjaa suoraan hakuilmoitukseen.
 
 
Kelpoisuusehto:  vähintään 18 vuoden ikä ja ajokortti.
 
Luemme eduksi: aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, LVI-, sähkö-, puutöiden tai kiinteistöhuollon osaamisen, työkoneiden käyttötaidot ja kielitaidon (englanti).
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 1611,53€-1794,55€
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,45 h/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Tiimiesimies Saija Koro
0500407194
saija.koro@hel.fi
9:00-15:00
 
Aluevastaava Jarmo Valtanen
0401511859
jarmo.valtanen@hel.fi
9:00-15:00
 
 
 Hae paikkaa