Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsinki on vetovoimainen ja elinvoimainen kaupunki. Kaupunki tarjoaa tapahtumia, elämyksiä, tiloja, virikkeellisiä alueita ja taidekokoelmia sekä tukea kansalaistoiminnalle, oppimiselle ja kasvatustyölle.

Kulttuuri- ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala jakautuu viiteen kokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta, nuoriso, kirjasto sekä hallinto- ja tukipalvelut. Toimialalla työskentelee noin 1 800 henkilöä.

 
Työ leirintäalueen vastaanotossa, Kausityö , 15 työpaikkaa
 
Työavain 49-20-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 01.04.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 28.02.2019  kello 16:00
Rastila Camping Helsinki , Karavaanikatu 4 00980 Helsinki
Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Liikunta / Ulkoilupalvelut
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: Rastila Camping Helsinki etsii vastaanottotehtäviin reippaita ja aurinkoisia asiakaspalvelijoita! Aivan Rastilan metroaseman vieressä sijaitseva Rastila Camping Helsinki huokuu kansainvälistä ilmapiiriä mökeissä, asuntovaunuissa ja teltoissa majoittuvien vieraidemme myötä.

Jos olet kielitaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, voi paikka Camping Crew:ssa olla ensi kesänä sinun.

Vastaanotossa pääset tekemään tyypillisiä vastaanottotehtäviä varausten vastaanottamisesta turistineuvontaan. Maksuliikenteen hoitaminen kuuluu olennaisena osana jokapäiväiseen työhön. Olethan valmis palvelemaan asiakkaita myös vastaanoton ulkopuolella ja huolehtimaan esimerkiksi alueen turvallisuudesta, siisteydestä ja asiakkaiden viihtyvyydestä. Samanlaista päivää ei tässä työssä ole!

Kesäkaudella vastaanotto on auki 24h. Etsimme työntekijöitä sekä päivä- ja iltavuoroihin että yötöihin. Odotamme hakijoilta kykyä toimia osana tiimiä, mutta myös oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta.

Etsimme työntekijöitä pääasiallisesti kesäkaudelle (1.5.-30.9.). Osa töistä ajoittuu pidemmälle ajalle 1.4.-31.12.2019 (sopimuksen mukaan).

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn huippuporukassa. Opastamme ja koulutamme sinut työtehtäviin, minkä lisäksi tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin työsuhde-edut.

Miksi hakea töihin Rastila Camping Helsingille?

Rastila Camping Helsinki on viiden tähden leirintäalue Itä-Helsingissä Rastilan metroaseman kupeessa. Leirintäalue on erittäin kansainvälinen, ja lähes puolet alueen sadastatuhannesta vuosittaisesta majoittujasta on ulkomailta. Olemme ylpeitä alueemme viihtyisyydestä ja asiakaspalvelumme timanttisuudesta. Rastila Camping Helsingin työntekijänä pääset osaksi joukkoa, joka puhaltaa osastosta ja tittelistä riippumatta yhteen hiileen laadukkaan asiakaskokemuksen saavuttamiseksi. Kausityöntekijänä et myöskään joudu paitsioon, vaan rohkaisemme sinua tuomaan omat näkemyksesi ja kehitysehdotuksesi muiden tietoon. Vaikka odotamme työntekijöiltä innostunutta panosta, vallitsee työyhteisön kesken rento ja huumorintajuinen ilmapiiri, jossa voi olla oma itsensä.

Hakemukset jätetään sähköisen järjestelmän kautta, työavain ohjaa suoraan hakuilmoitukseen.
 
 
Kelpoisuusehto:  vähintään 18 vuoden ikä ja monipuolinen kielitaito (suomi, ruotsi, englanti ja/tai joku muu).

 
Luemme eduksi: Hotellinx-varausohjelman tuntemisen, B-ajokortin ja aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 1611,53-1794,55 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,45 h/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Tiimiesimies Saija Koro
0500407194
saija.koro@hel.fi
9:00-15:00
 
Aluevastaava Jarmo Valtanen
0401511859
jarmo.valtanen@hel.fi
9:00-15:00
 
 
 Hae paikkaa