Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsinki on vetovoimainen ja elinvoimainen kaupunki. Kaupunki tarjoaa tapahtumia, elämyksiä, tiloja, virikkeellisiä alueita ja taidekokoelmia sekä tukea kansalaistoiminnalle, oppimiselle ja kasvatustyölle.

Kulttuuri- ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala jakautuu viiteen kokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta, nuoriso, kirjasto sekä hallinto- ja tukipalvelut. Toimialalla työskentelee noin 1 800 henkilöä.

 
Liikuntapaikkatyöntekijä, Kausityö, 20 työpaikkaa
 
Työavain 49-15-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 01.03.2019  kello 16:00
Ulkoilupalvelut/Merelliset palvelut-yksikkö , Toivonkatu 2 A  00250 Helsinki
Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Liikunta / Liikuntapaikat
Liikunta
 
Tehtävän kuvaus: Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan merelliset palvelut etsii 20 kausityöntekijää 2-5 kuukauden palvelussuhteisiin. Työ sijoittuu pääasiallisesti touko-elokuulle. Osaan kohteista tarvitaan työntekijöitä 30.11.2019 asti.

Kausityöntekijän tehtäviin kuuluu mm. ulkoilusaarten, merellisten ulkoilualueiden sekä venesatamien huolto- ja hoitotyöt. Työ vaatii asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Osa tehtävistä sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Lisäksi arvostamme, jos voit työskennellä koko toimintakauden.

Etsimme työntekijöitä pääasiallisesti kesäkaudelle ajalle 1.5.-30.9. Osa tehtävistä ajoittuu pidemmälle aikavälille 1.4.-30.11.2019 (sopimuksen mukaan).

Palkkaus määräytyy tehtävän vaativuuden perusteella.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn ja monipuoliset työtehtävät. Huolehdimme, että sinulla on laadukkaat työvälineet ja -vaatteet. Opastamme ja koulutamme sinut tehtävään. Lisäksi tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin työsuhde-edut.

Hakemuksien käsittely ja haastattelut pyritään suorittamaan maaliskuun aikana. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista huhtikuun aikana.

 
 
Kelpoisuusehto:  Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja ajokorttia sekä ulkoilusaarten tehtävissä myös veneenkuljetustaitoa.
 
Luemme eduksi: työkoneiden käyttökokemuksen (esim traktori, pienet työkoneet, trimmerit ja ruohonleikkurit) sekä Helsingin merialueen tuntemuksen.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 1611,53€-1794,55€. €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,45 h/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Läntinen veneilytiimi Tom Liljeström
09310 71460
Arkisin klo 8-15
 
Itäinen veneilytiimi Tommi Niskanen
09310 64069
Arkisin klo 8-15
 
Muut merelliset palvelut tiimi Sanna Kallionpää
09310 87733
Arkisin klo 8-15
 
 
 Hae paikkaa