Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!

Palvelukeskus Helsinki toimii kumppanina Helsingin kaupungin kouluissa ja päiväkodeissa, monipuolisissa palvelukeskuksissa, palvelutaloissa sekä sairaaloissa. Olemme mukana 100 000 ruokahetkessä päivittäin ja hoidamme myös siivous- ja logistiikkapalveluja. Kehitämme ja tuotamme puhelin- ja hyvinvointipalveluja Helsingin kaupungin virastoille ja liikelaitoksille sekä tuemme kotona asumista monipuolisilla teknisillä ratkaisuilla ja palveluilla. Tarjoamme parhaan palvelukokemuksen asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstölle "Parasta yhdessä” – arvolupauksen mukaisesti. Olemme Helsingin kaupungin liikelaitos ja työllistämme noin 1500 henkilöä. Kokemusta meillä on ruokapalveluiden hoitamisesta jo 100 vuoden ajan.
 
Ruokapalvelutyöntekijä, Monipalvelut, 10 työpaikkaa
 
Työavain 26-35-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 20.02.2019  kello 14:00
Palvelukeskus Helsinki, monipalvelut , Elimäenkatu 15 00510 Helsinki
Palvelukeskus Helsinki, Monipalvelut
Keittiöala
 
Tehtävän kuvaus: Etsimme innokkaita ruokapalvelutyöntekijöitä vuosilomansijaisiksi Palvelukeskus Helsinkiin!


Haluatko viettää kesän makujen maailmassa, hyvän ruoan parissa? Hae mukaan parhaiden joukkoon!


Ruokapalvelutyöntekijänä pääset monipuolisten keittiöidemme sydämeen, potilas-, asukas- ja henkilöstöruokaa valmistavissa kohteissamme. Olet mukana maistuvan ruuan valmistuksessa ja esillepanossa; tuotat ammattitaidolla avustavia ruokatuotantotehtäviä, kuten salaattien valmistusta, jakelutehtäviä, astiahuoltoa sekä puhtaanapitoa.


Arvostamme osaamistasi. Olet suorittanut alan ammattipätevyyden, olet alan opiskelija tai sinulta löytyy jo hieman aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Työlläsi on merkitystä yhteisten, nautittavien ruokailuelämysten onnistumisessa, etkä pelkää heittäytymistä muuttuvissakaan tilanteissa. Toivomme sinun tuovan tiimiimme ystävällisen, asiakaslähtöisen palveluasenteesi sekä taidon onnistua yhteistyöllä. Arvostamme myös joustavaa ja tarkkaa työotettasi.


Tarjoamme sinulle käyttöösi kattavan työterveyshuoltomme, edullisen henkilöstöruokailun, mielenkiintoisen ja vauhdikkaan kesätyön parhaiden joukossa sekä tietysti ammattitaitoisen organisaatiomme tuen, joka on toiminut rakkaudesta yhteisten ruokailuelämysten eteen jo yli 100 vuoden ajan.


Tässäkö kesätyö sinun makuusi? Saatat olla etsimämme henkilö, jonka toivotamme tervetulleeksi kannustavaan ja reiluun työyhteisöömme! Mahdollisesti voimme tarjota sinulle töitä myös kesän jälkeen Palvelukeskus Helsingissä.


Vuosilomansijaisuudet ovat 1-4 kuukauden mittaisia ja alkavat sopimuksen mukaan, aikaisintaan kuitenkin 01.05.2019.Hoitoalan kohteemme ovat auki kaikkina viikonpäivinä ympäri vuoden ja työvuorot sijoittuvat kello 06-18.00 välille.
Mainitsethan mahdollisen toiveesi toimipaikasta tai sen sijainnista hakemuksessasi.


Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.


Käy tutustumassa meihin paremmin ja hae mukaan parhaiden joukkoon!
https://www.youtube.com/watch?v=wind8DpYbiQ&t=2s


Palvelukeskus - Parasta yhdessä!
 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Palveluesimies Minna Lahti
p. 09 310 46333
minna.lahti@hel.fi
Arkisin kello 13.00 – 15.00
 
Palveluesimies Tuula Lähderinne
p. 09 310 69448
tuula.lahderinne@hel.fi
Arkisin kello 13.00 – 15.00
 
 
 Hae paikkaa