Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.
 
Ensilinjan palvelujen päällikkö, Psykiatria- ja päihdepalvelut, vakinainen
 
Työavain 7-162-19
Vakinainen virkasuhde  alkaen 01.04.2019
Hakuaika päättyy 25.02.2019  kello 16:00
Psykiatria- ja päihdepalvelut, ensilinjan palvelut , Nordenskiöldinkatu 20 00250 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut / Psykiatria- ja päihdepalvelut
Johtamistyö
 
Tehtävän kuvaus: Psykiatria- ja päihdepalvelut vastaa Helsingin psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta, päihdepalveluista, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien ja asunnottomien tuetusta asumisesta sekä sosiaali- ja kriisipäivystyksestä. Palveluitamme käyttää noin 32 000 helsinkiläistä ja henkilökunnassa meitä on 1400.

Olemme uudistamassa palvelujamme ja etsimme joukkoomme osaavaa, yhteistyötä tekevää ja kehittämisestä innostunutta Ensilinjan palvelujen päällikköä.

Ensilinjan palvelujen päällikkö johtaa psykiatrista akuuttihoitoa, liikkuvia psykiatrisia konsultaatiopalveluja ja terveysasemilla tehtävää mielenterveys- ja päihdetyötä. Johdettavaan kokonaisuuteen kuuluvat lisäksi mm. fysioterapia- ja liikuntapalvelut, ruotsinkielinen työryhmä, erikoissairaanhoidon lähetekäsittely sekä psykiatripäivystyksen tuottaminen. Kokonaisuuteen kuuluu avo- ja sairaalapalveluja. Henkilöstön määrä on 230. Ensilinjan palvelun päällikkö vastaa osaltaan kaupungin strategian toimeenpanosta, palvelujen sujuvuudesta, toiminnan ja talouden suunnittelusta sekä henkilöstöstä. Päällikkö kuuluu psykiatria- ja päihdepalvelujen johtoryhmään.

Ensilinjan palvelujen tehtävänä on kehittää erityisesti peruspalvelujen ja erityistason palvelujen välillä tapahtuvaa yhteistoimintaa ja vastata akuutteihin tilanteisiin. Ensilinjan päällikkö toimii aktiivisesti Helsingin Terveys- ja hyvinvointikonseptin rakentamisessa, tärkeitä yhteistyökumppaneita ovat mm. terveysasemat ja sosiaalityö.

Työ alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13.) Hakemukseen tunnus 7-162-19. Hakuasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Suomen kielen hyvä kirjallinen ja suullinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.
 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Lisäksi edellytämme: mielenterveys- ja päihdesektorin johtamiskokemusta sekä sosiaali- ja terveydenhuollon integroituneen palvelun prosessijohtamisen ja henkilöstö- ja taloushallinnon osaamista.

Lisäksi edellytämme hyvää yhteistyötaitoa monialaisessa toimintaympäristössä.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 6151,09 e/ kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 t 15 min/ vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
psykiatria- ja päihdepalv.johtaja Mikko Tamminen
09 310 58655
mikko.tamminen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa