Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsinki on vetovoimainen ja elinvoimainen kaupunki. Kaupunki tarjoaa tapahtumia, elämyksiä, tiloja, virikkeellisiä alueita ja taidekokoelmia sekä tukea kansalaistoiminnalle, oppimiselle ja kasvatustyölle.

Kulttuuri- ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala jakautuu viiteen kokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta, nuoriso, kirjasto sekä hallinto- ja tukipalvelut. Toimialalla työskentelee noin 1 800 henkilöä.

 
Rantapelastaja, 36 työpaikkaa
 
Työavain 49-14-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 03.06.2019 (päättyy 11.08.2019)
Hakuaika päättyy 01.03.2019  kello 16:00
Lähiliikuntayksikkö , Paavo Nurmen kuja 1 B 00250 Helsinki
Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Liikunta / Ulkoilupalvelut
Kesätyöt ja kesäsijaisuudet
 
Tehtävän kuvaus: Liikuntapalvelut etsii Helsingin uimarannoille rantapelastajia! Haaveiletko ulkoilmatyöstä? Nautitko ihmisten kanssa toimimisesta?

Nyt sinulla on mahdollisuus saada Stadin kuumin kesäduuni itsellesi. Jos olet sporttinen, asiakaspalveluhenkinen ja täsmällinen sekä vastuuntuntoinen, paikka rantapelastajien tiimissä voi olla sinun.

Rantapelastajan työ ajoittuu ajalle kesä-elokuu. Työ sisältää muun muassa asiakkaiden opastusta, rantojen turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtimista sekä asiakaspalvelua. Työ on tiimityötä, mutta edellyttää myös itsenäistä työotetta (esim. toisinaan vastaat rantojen turvallisuudesta yksin). Työpäivä on joko klo 10-18 tai klo 12-20. Työhön kuuluu myös viikonlopputyötä. Valvottavat uimarannat (12 kpl) sijaitsevat ympäri Helsinkiä, joten työpiste saattaa vaihtua kesän aikana.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn ja monipuoliset työtehtävät. Huolehdimme, että sinulla on laadukkaat työvälineet ja -vaatteet. Opastamme ja koulutamme sinut tehtävään. Lisäksi tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin työsuhde-edut.

Liikuntapalvelut maksaa rantapelastajakurssin potentiaalisille hakijoille. Ennen työsuhteen solmimista Liikuntapalvelut testaa hakijoiden uimataidon ja valmiuden rantapelastajan tehtäviin.
 
 
Kelpoisuusehto:  vähintään 18 vuoden ikä, Kuluttajaviraston ohjeiden mukaisen uimavalvojan testiuinnin hyväksytty suorittaminen (suoritetaan rekrytoinnin yhteydessä) ja vähintään voimassa olevat EA 1-taidot.
 
Luemme eduksi: aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, asiakaspalveluhenkisyyden ja oma-aloitteisuuden. Lisäksi luemme eduksi kielitaidon (englanti, venäjä, arabia) ja mahdollisuuden työskennellä koko kauden.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 1794,55 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 10-18 tai 12-20
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jukka Lundgren
050 5931 025
jukka.lundgren@hel.fi
07.00-15.00
 
 
 Hae paikkaa