Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto.
Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin kuuluvat Helsingin sairaala, neljä eri palvelualuetta sekä selvitys, arviointi ja sijoitus -toiminta.
 
Lähihoitaja/hoitaja, Vallilan kotihoito, määräaikainen
 
Työavain 7-95-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 28.01.2019 (päättyy 31.08.2019)
Hakuaika päättyy 25.01.2019  kello 16:00
Vallila 3 LP , Käenkuja 1 b, 6.kerros 00500 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Etelän palvelualue
Kotihoito
 
Tehtävän kuvaus: Hei Sinä huipputyyppi! Oletko etsimämme puuttuva lenkki erinomaisessa työporukassamme?

Etsimme Vallila 3 lähipalvelualueelle lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Toimitilamme sijaitsevat Sörnäisissä ja muutamme keväällä Vallilaan uusiin toimitiloihin. Pääset hyödyntämään uusien toimitilojen upeita mahdollisuuksia.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana. Työsi on itsenäistä ja monipuolista ja siihen kuuluu myös asiakkaidemme lääkehoidon toteutusta. Vastuuhoitajana osallistut asiakkaiden hoidon suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämiseen yhdessä kollegoittesi sekä tiimin sairaanhoitajan/terveydenhoitajan ja kotihoidon lääkärin kanssa. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen viikonloppuja sekä varallaoloa.

Käytössämme on Pegasos Mukana-toiminnanohjausjärjestelmä, joka mahdollistaa asiakaskirjausten tekemisen välittömästi asiakkaan luona.

Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä joustavasti niin tiimin jäsenenä kuin yksin vaativissakin asiakastilanteissa. Saat perehdytyksen työhösi sekä moniammatillisen tiimin tuen. Liikumme työssä julkisilla kulkuvälineillä ja kävellen. Saat nauttia kauniista Helsingistä työn ohessa. Et siis tarvitse omaa autoa työhösi.

Tarjoamme sinulle suuren työnantajan henkilöstöedut ja turvallisen työsuhteen sekä hyvät kouluttautumis-ja kehittymismahdollisuudet. Avustamme tarvittaessa myös työsuhdeasunnon hankkimisessa.

Jätä hakemus www.helsinkirekry.fi kautta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
Luemme eduksi: Positiivisen ja avoimen asenteen.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2176.37
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: kaksivuorotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Kotihoidon ohjaaja Anni Suomalainen
040 334 5514
anni.suomalainen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa