Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.
 
Lähihoitaja, Hopeatien palvelutalo, määräaikainen
 
Työavain 7-86-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 25.01.2019  kello 16:00
Hopeatien palvelutalo, Palveluasuminen , Hopeatie 14 00440 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Lännen palvelualue
Terveydenhoitoala
 
Tehtävän kuvaus: Hopeatien palvelutalo on 54-paikkainen ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista tarjoava yksikkö. Toimimme neljässä moniammatillisessa tiimissä asukkaidemme parhaaksi. Yksikössä työskentelee sairaanhoitajia, sosiaaliohjaajia, fysioterapeutteja sekä hoitajia. Työtä palveluasumisessa tehdään neljässä tiimissä.

Meille on tärkeää, että asukkaamme saavat meiltä turvallisen loppuelämän kodin. Toimimme asukkaidemme omannäköisen elämän mahdollistamiseksi. Asukkaidemme arki on aktiivista ja osallistuvaa. Hopeatiellä on paljon toimintaa ja tapahtumia, joihin asukkaamme osallistuvat aktiivisesti. Olemme viime vuonna kehittäneet paljon toimintaamme ja erityisesti asukkaidemme yhteisöllisyyttä ja työ jatkuu edelleen.

Haemme palveluasumisen toisen kerroksen tiimiin lähihoitajaa työvapaan sijaiseksi alkaen sopimuksen mukaan. Sijaisuus kestää 31.8.2019 asti.

Haemme tiimiimme ensisijaisesti työkaveria, joka on valmis sitoutumaan meille tärkeisiin arvoihin. Aito kiinnostus asukkaidemme hyvinvointiin on tiimillemme tärkeää. Toivomme että olet hyvä tiimityöntekijä ja tuot omalla panoksellasi tiimiimme positiivisuutta ja asukaslähtöisyyttä. Tiimin henkilökunta osallistuu rekrytointihaastatteluihin.

Palveluasumisessa hoitajan työ on monipuolista ja edellyttää hyvää organisointikykyä. Tiimissä jaetaan myös vastuualueita jokaisen oman erikoisosaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Meillä on myös paljon opiskelijoita ja opiskelijoiden ohjaus kuuluu työnkuvaan.

Lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä. Käytössä on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu ja voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Tarjoamme sinulle hyvän työyhteisön tuen, mukavan työn ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Jätä hakemuksesi osoitteessa Helsinkirekry.fi.
 
 
Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Lisäksi edellytämme: aitoa kiinnostusta vanhusten parissa tehtävää työtä kohtaan ja hyviä tiimityön taitoja.
 
Luemme eduksi: aikaisemman kokemuksen vanhustyöstä ja vastuuhoitajan tehtävistä. Jos kokemusta ja osaamista ei vielä ole, älä huoli - perehdytämme sinut mielellämme!
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2119,63 e/ kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 3-vuorotyö, jaksotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
osastonhoitaja Päivi Toivola
09 310 73111
paivi.toivola@hel.fi
arkisin klo 9-15
 
 
 Hae paikkaa