Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Sosiaaliohjaaja, vakinainen
 
Työavain 7-85-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 19.02.2019  kello 16:00
Idän asiakasohjaus , Kivikonkaari 21 00940 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Selvitys, arviointi ja sijoitus
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Sinä sosiaaliohjauksen asiantuntija, joka etsit paikkaasi ikääntyneiden palveluiden ytimestä! Meillä on avautumassa tilaisuus tehdä tulevaisuuden työtä ikäihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Me HelppiSeniorissa olemme osa valtakunnallista keskitettyä asiakas -ja palveluohjauksen toimintamallia. HelppiSeniorin asiakasohjausyksiköt toimivat neljällä palvelualueella. Tehtävänämme on helsinkiläisten ikäihmisten laaja-alainen palvelutarpeen arviointi ja palveluiden järjestäminen sekä koordinointi.

Toimintamme keskiössä on asiakas ja asiakkaan tarve. Lähtökohtana on tukea ikääntyneen väestön hyvinvointia ja arjessa selviytymistä oikea-aikaisesti kevyimmän palvelun – periaatteen mukaisesti. Kehittämistavoitteenamme on vahvistaa asiakaslähtöistä yhteistyötä kaupungin sisällä mm. gerontologisen sosiaalityön yksikön, kotihoidon ja sairaaloiden kanssa sekä aktiivisesti laajentaa yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää laaja-alaista ja monipuolista ikääntyneiden palvelujen tuntemusta. Työssä korostuu erityisesti kotihoidon palvelujen laaja-alainen osaaminen. Tehtävänäsi on varmistaa, että asiakas ohjataan mahdollisimman sujuvasti tarvitsemansa tuen ja palvelun piiriin. Työssäsi sinua tukee esimiehen lisäksi moniammatillinen tiimimme, johon kuuluu sosiaaliohjaajia, sosiaalityöntekijöitä, sairaanhoitajia ja kotihoidon ohjaaja.

Edellytämme sinulta kykyä toimia tiimin kotihoidonohjaajan työparina sekä tarvittaessa hänen että esimiehen sijaisena. Odotamme sinulta avointa ja innostunutta asennetta toimia yhdessä itseohjautuvan tiimin kanssa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä sekä kykyä hahmottaa prosessien toimintaa.

Joustava työaika tukee työn suunnittelua ja jaksamista. Sinulla on mahdollisuus tehdä sopimuksen mukaan etätyötä. Saat meillä kaupungin monipuoliset henkilöstöedut ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa. Tarjoamme käyttöösi myös HSL:n työsuhdematkalipun.
Jätä hakemuksesi ja tutustu henkilöstöetuihin tarkemmin osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Haastattelun yhteydessä sinulla on mahdollisuus tavata ja haastatella tulevia työkavereitasi.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §, 32 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi tai geronomi).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka:  2486.62€/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: toimistotyöaika
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
johtava sosiaalityöntekijä Jaana Oja
040 512 4196
jaana.oja@hel.fi
 
kotihoidonohjaaja Minna Engelberg
040 652 4058
minna.engelberg@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa