Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
 
Työavain 5-55-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 11.02.2019 (päättyy 22.12.2019)
Hakuaika päättyy 25.01.2019  kello 16:00
Päiväkoti Yliskylä , Köökarinpolku 1 00840 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatus
 
Tehtävän kuvaus: Haemme motivoitunutta ja sensitiivistä varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Sijaitsemme erinomaisten kulkuyhteyksien varrella metroasemalta noin 10 minuutin bussimatkan päässä. Avasimme uudisrakennuksen keväällä 2018 ja ympärillämme on upea Tullisaaren puisto sekä Laajasalon metsät ja rannat. Retkeily lasten kanssa onnistuu helposti niin luonnon kuin kulttuurin kohteisiin. Päiväkodillamme on mahtavat uudet toimintatilat uusilla tieto- ja viestintäteknologisilla laitteilla varustettuna. Toimintakulttuurimme perustuu leikkiin kannustavan toimintakulttuurin kehittämiseen ja lapsen sensitiiviseen kohtaamiseen. Arvostamme hyviä tiimityötaitoja sekä työtä kehittävää ja arvioivaa asennetta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Edellytyksenä kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2103, 65 euroa/ kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Päiväkodinjohtaja Sirkku Sydänmäki
09 310 56420
sirkku.sydanmaki@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa