Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Terveys- ja päihdepalveluihin kuuluvat psykiatria- ja päihdepalvelut, päivystys, suun terveydenhuolto sekä terveysasemat ja sisätautien poliklinikka.
 
Psykologi, psykiatria- ja päihdepalveluihin, vakinainen
 
Työavain 7-70-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 01.02.2019  kello 16:00
Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus, Mielialahäiriöpalvelut , Työpajankatu 14 A 00580 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut / Psykiatria- ja päihdepalvelut
Terveydenhoitoala
 
Tehtävän kuvaus: Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelut jakautuvat kuuteen palvelukokonaisuuteen, joista psykologeja työskentelee mielialahäiriö-, psykoosi-, päihde- ja ensilinjan palveluissa.

Haemme psykologia vakituiseen työsuhteeseen mielialahäiriöpalveluihin, pitkittyneiden ja toistuvien masennusten työryhmään. Työpiste sijaitsee Etelän psykiatrian poliklinikalla, Kalasataman uuden terveys- ja hyvinvointikeskuksen yhteydessä. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Psykologi työskentelee moniammatillisessa työryhmässä, jossa hoidetaan ja kuntoutetaan toistuvasta ja pitkittyneestä masennuksesta kärsiviä potilaita. Työtehtäviin kuuluu mm. tavoitteellisia hoitosuhteita, joissa on mahdollisuus hyödyntää psykologista ja psykoterapeuttisluonteista menetelmäosaamista, lyhytinterventioita, psykologisia tutkimuksia- ja arvioita, konsultaatioita sekä perhe- ja verkostotapaamisia. Kiinnostuksen ja tarpeen mukaan työtehtäviin voi kuulua myös ryhmien ohjaamista.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuina mm. hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja työsuhdematkalippuedun. Helsingin kaupungilla on myös työsuhdeasuntoja.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.
 
 
Kelpoisuusehto:  Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Lisäksi edellytämme: Hyviä vuorovaikutustaitoja.

 
Luemme eduksi: Kokemuksen mielialahäiriöpotilaiden kanssa työskentelystä, hoidollisen menetelmä- ja lyhytinterventio-osaamisen (esim. HOT, skeematerapia, DKT, IPT) sekä Helsingin palveluverkon tuntemisen.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3199,88 €
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 t 15 min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
ts. vastaava psykologi Hanna Böhme
09 310 60379
hanna.bohme@hel.fi
 
vs. psykososiaalisen työn pääll. Milla Syvänperä
09 310 49024
milla.syvanpera@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa