Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuus vastaa maankäytön yleissuunnittelusta, asemakaavoituksesta, maaomaisuuden kehittämisestä ja tonteista, liikenne- ja katusuunnittelusta sekä kaupunkitila- ja maisemasuunnittelusta.
 
Arkkitehti
 
Työavain 6-3-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.05.2019
Hakuaika päättyy 21.02.2019  kello 16:00
Eteläinen alueyksikkö , Kansakoulukatu 3 00100 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Maankäyttö ja kaupunkirakenne / Asemakaavoitus
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Asemakaavoituspalvelu vastaa asemakaavojen laatimisesta sekä asemakaavatason maankäytöllistä harkintaa edellyttävistä asioista.

Tule huipputiimiin suunnittelemaan hyvää ja viihtyisää Helsinkiä.

Länsisatama-Kalasatama –tiimiin haetaan luovaa ja vuorovaikutustaitoista ARKKITEHTIÄ kaupunkisuunnittelu- ja asemakaavoitustehtäviin.

Tällä hetkellä tiimin vastuualueella rakennetaan noin kolmannes Helsingin asuintaloista. Tavoitteena on viihtyisät, monipuoliset, elävät ja virikkeelliset kaupunginosat. Tiimin suunnittelualueina ovat Ruoholahti, Jätkäsaari ja Hernesaari Länsisataman alueella sekä Kalasatama, jossa painopiste on Suvilahdessa, Hanasaaren ympäristössä ja Hermanninrannassa.

Tehtävä on vakinainen ja työsuhde alkaa 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan.

Arkkitehdin tehtäviin kuuluu Länsisatama-Kalasatama -tiimin arkkitehdin tehtävät sekä osallistuminen tiimin työhön. Tehtäviin kuuluu myös itsenäisten asemakaavahankkeiden valmistelu.

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.
 
 
Kelpoisuusehto:  Arkkitehdin tai maisema-arkkitehdin tutkinto. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

 
Lisäksi edellytämme: arkkitehti- ja kaupunkisuunnitteluosaamista.
 
Luemme eduksi: kokemuksen kaupunkisuunnittelusta.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Tiimipäällikkö Matti Kaijansinkkko
310 37195
etunimi.sukunimi(at)hel.fi
 
 
 Hae paikkaa