Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja, Laajasalon kotihoito
 
Työavain 7-50-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 22.01.2019  kello 16:00
Laajasalo 2 LPA , Koulutanhua 2.2 krs 00840 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Idän palvelualue
Kotihoito
 
Tehtävän kuvaus: Pitkäaikainen sairaanhoitajamme jatkaa matkaansa kohti uusia seikkailuja ja haemme terveydenhoitajaa tai sairaanhoitajaa ensin määräaikaisuuteen 30.8.2019 asti, joka mitä todennäköisemmin muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi työsuhteeksi. Aloitus sopimuksen mukaan.

Laajasalon kotihoitoon kuuluu kaksi lähipalvelualuetta. Toimistomme sijaitsee Laajasalon terveysasemalla lyhyen bussimatkan päässä Herttoniemen metroasemalta. Asiakaskuntamme on pääosin ikäihmisiä ja kotikäynneille kuljemme kävellen, polkupyörillä ja autoilla.

Tehtäviisi kotihoidossa kuuluvat päivittäiset asiakaskäynnit kotihoidon asiakkaille ja moniammatillinen yhteistyö muiden asiakasta hoitavien tahojen kanssa. Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja toimii tiiminsä tukena sairaanhoidollisissa tehtävissä ja ottaa vastaan sairaanhoidollisten toimenpiteiden näyttöjä tiimissä. Työ painottuu arkiaamuihin sisältäen myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä varallaoloa.

Laajasalo on luonnonläheinen saari, jossa on aktiivista yhteisötoimintaa. Kotihoidossa teemme yhteistyötä alueen toimijoiden ja erityisesti Rudolfin palvelukeskustoiminnan kanssa. Haemme joukkoomme positiivisia ja vastuullisia, vanhustyöstä ja kotihoidosta kiinnostuneita hoitoalan ammattilaisia.

Meillä työntekijää arvostetaan ja se myös näytetään monin eri tavoin. Kunta10- tulosten mukaan meillä koetaan työnimua, joka kertoo lujasta yhteisen työn tekemisen merkityksestä. Esimiehet luottavat Laajasalossa motivoituneisiin työntekijöihin. Täällä on hyvä tehdä töitä ja töitä tehdään yhdessä, yksin ei kukaan jää!

Tämän ilmoituksen linkki ohjaa kotihoidon rekrytoinnin kampanjasivujen testiin, jolla voit selvittää millainen hoitaja olet.

Täytä hakemus sähköisessä muodossa.
 
 
Kelpoisuusehto:  Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.
 
Luemme eduksi: Ajokortin ja ajotaidon
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2565,37 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 2-vuorotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
kotihoidon ohjaaja Pia Paananen
09 310 56318
pia.paananen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa