Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Johtava sosiaalityöntekijä, Vammaisten sosiaalityö, pohjoinen, vakinainen
 
Työavain 7-47-19
Vakinainen virkasuhde  alkaen 01.04.2019
Hakuaika päättyy 31.01.2019  kello 16:00
Vammaisten sosiaalityön pohjoinen toimipiste , Ala-Malmintori 2 00700 Helsinki 70
Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe-ja sosiaalipalvelut / Vammaistyö
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialalla vammaistyö sijoittuu perhe- ja sosiaalipalvelujen osastolle. Vammaistyöhön kuuluu vammaisten sosiaalityö ja -ohjaus, asumispalvelut, työ- ja päivätoiminta sekä kehitysvammapoliklinikka.

Haemme johtavaa sosiaalityöntekijää vammaisten sosiaalityön pohjoiseen toimipisteeseen. Vammaisten sosiaalityössä tehtävämme on järjestää palveluita eri lailla vammaisille tai pitkäaikaissairaille henkilöille ja tukea heitä vammautumisen aiheuttamissa vaikeissa elämäntilanteissa. Työtä tehdään yhteistyössä monipuolisten yhteistyökumppaneiden ja verkostojen kanssa.

Pohjoisen alueen toimipiste vastaa aikuisikäisten vammaisten palveluista, alueen lasten palvelut hoidetaan vammaistyön osalta Itäkadun perhekeskuksessa. Johtavan sosiaalityöntekijän alaisuudessa toimii sosiaalityöntekijöitä ja -ohjaajia.

Vammaislainsäädäntö on muuttumassa lähivuosina ja se tulee aiheuttamaan muutoksia vammaisten sosiaalityössä. Kehitämme työtämme muuttuvaa lainsäädäntöä ennakoiden. Toivomme johtavalta sosiaalityöntekijältä kiinnostusta työn jatkuvaan kehittämiseen muuttuvassa toimintaympäristössä. Johtavalla sosiaalityöntekijällä on mahdollisuus osallistua myös oman työnsä kehittämiseen.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-47-19. (Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13.)
Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.
 
Lisäksi edellytämme: hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja kykyä johtaa työyhteisöä muuttuvassa toimintaympäristössä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää kirjallista ilmaisukykyä.
 
Luemme eduksi: kokemuksen vammaistyöstä tai muutoin monipuolisen kokemuksen sosiaalityöstä.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3527,05 e/ kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,25 h/ vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
vs. sosiaalityön päällikkö Kirsti Tala
09 310 89545
kirsti.tala@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa