Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Lähihoitaja/hoitaja, Malmi 2 kotihoito, vakinainen
 
Työavain 7-37-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.02.2019
Hakuaika päättyy 22.01.2019  kello 16:00
Koillinen kotihoito/Malmi 2 , Maatullinaukio 10 A 00750 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Pohjoisen palvelualue
Kotihoito
 
Tehtävän kuvaus: Tule meille kotihoitoon Malmi 2 lähipalvelualueella, joka on yksi Helsingin kaupungin vetovoimainen työpaikka tunnustuksen saaneista työyhteisöstä. Meille on avautumassa Lähihoitajan paikka, johon nyt etsimme osaavaa hoitajaa.

Työsuhde alkaa 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan.

Olet kiinnostunut työskentelemään vanhusten parissa, sinulla on positiivinen asenne omaan ammattiin ja tuotat hyvää työilmapiiriä työpaikalle. Olet itsenäinen ja itseohjautuva, mutta osaat työskennellä myös isossa ryhmässä. Kanssamme pääset kehittämään kotihoitoa ja kehittymään ammatillisesti mukavassa ja osaavassa työyhteisössä Perehdytämme sinut työhösi.

Lähihoitajana työhösi kuuluu perushoidollisia tehtäviä, kuten ruokailusta ja puhtaudesta huolehtimista sekä tukipalvelujen järjestämistä. Lisäksi toteutat sairaanhoidollisia toimenpiteitä, kuten lääkehoitoa, insuliinipistoksia ja haavahoitoja.

Työtilamme sijaitsevat Puistolan aseman vieressä. Asiakaskäynneille liikumme julkisilla liikennevälineillä, autoilla ja pyörillä. Asiakkaamme asuvat Malmin ympäristössä.

Työ on jaksotyötä sisältäen myös varallaoloa.

Käytössämme on PegasosMukana-toiminnanohjausjärjestelmä, jonka avulla asiakaskäynnit kirjataan puhelimella asiakkaiden kotona.


Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoa henkilöstöeduistamme löydät osoitteesta helsinkirekry.fi

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi. Tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

 
 
Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali - ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä sekä huumausainetestiä koskeva todistus.

 
Luemme eduksi: Ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden (työnantaja maksaa kilometrikorvaukset asiakaskohteiden välisistä matkoista).
Hoitotyön- ja kotihoidon kokemuksen.
RAI sekä Pegasos osaamisen.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2176,37 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 2-vuorotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
kotihoidonohjaaja Kirsi Kumpumäki
040 334 6714
kirsi.m.kumpumaki@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa