Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsinki on vetovoimainen ja elinvoimainen kaupunki. Kaupunki tarjoaa tapahtumia, elämyksiä, tiloja, virikkeellisiä alueita ja taidekokoelmia sekä tukea kansalaistoiminnalle, oppimiselle ja kasvatustyölle.

Kulttuuri- ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala jakautuu viiteen kokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta, nuoriso, kirjasto sekä hallinto- ja tukipalvelut. Toimialalla työskentelee noin 1 800 henkilöä.

 
Keittiöapulainen, noin kuukauden työtehtävä, 10 työpaikkaa
 
Työavain 49-4-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 02.06.2019 (päättyy 11.08.2019)
Hakuaika päättyy 04.03.2019  kello 16:00
Bengtsårin leirisaari , Bengtsårin laituri 10900 Hanko
Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Nuoriso / Itäinen nuorisotyö
Kesätyöt ja kesäsijaisuudet
 
Tehtävän kuvaus: Bengtsårin leirisaari sijaitsee Hangon saaristossa, noin 120 kilometriä Helsingistä. Kesäkauden aikana saaressa on noin 50 leiriä, joissa 2000 lasta ja nuorta ohjaajineen. Lapset ja nuoret arvostavat hyvää leiriruokaa sekä iloista palvelua. Tule ja näytä heille taitosi ja hanki hyvää monipuolista kokemusta tuleviin työtehtäviisi. Leirisaaren olosuhteista mielikuvia kotisivuillamme http://benkku.munstadi.fi .

Toimialan nuorisopalveluiden käytössä oleva Bengtsårin leirisaari hakee määrä-aikaiseen työsuhteeseen 10 keittiöapulaista noin kuukauden mittaisiin työtehtäviin 2.6.–11.8.2019.

Toivomme keittiöapulaisilta vähintään 16 vuoden ikää, harrastuneisuutta, luotettavuutta, oma-aloitteisuutta ja sopeutuvaisuutta leirisaaren olosuhteisiin. Tehtäviin kuuluvat mm. kasvisten esikäsittely, salaattien valmistus, leivonta, ruoan tarjoilu, keräilystä huolehtiminen, tiski, keittiön ja saaren yleisten tilojen siivoustyöt. Tehtävää täyttäessämme huomioimme myös ko. alan opiskelijat. Tehtäviin kuuluvat lisäksi kokkien apuna kaikki keittiötyöt.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, johon sisältyy myös viikonlopputyötä.
Mielikuvia leirisaaren olosuhteista voi käydä katselemassa kotisivuiltamme http://benkku.munstadi.fi .

Toivomme saavamme hakemukset ensisijaisesti Helsingin kaupungin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta www.helsinkirekry.fi , työavain ohjaa suoraan oikeaan ilmoitukseen. Hakuasiakirjat ovat julkisia ja niitä ei palauteta.

 
 
 
Luemme eduksi: kokemuksen leiriolosuhteista.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 1200 €/kk
Työaika: 38t 45 min/ viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Leirisaaren päällikkö Jasu Saalasti
050 559 1730
jari.saalasti@hel.fi
arkisin kello 9-12
 
 
 Hae paikkaa