Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Sosiaaliohjaaja, Haagan palvelupiste, vakinainen
 
Työavain 7-27-19
Vakinainen virkasuhde  alkaen 01.03.2019
Hakuaika päättyy 25.01.2019  kello 16:00
Sosiaalineuvonta/Haagan palvelupiste , Hopeatie 6 00440 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe-ja sosiaalipalvelut / Nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Kiinnostaako työskentely välittömässä asiakaspinnassa aikuissosiaalityössä? Haluatko olla kehittämässä Helsingin sosiaalineuvonnan palveluita asiakkaille osana kehittämismyönteistä tiimiä? Haemme nyt henkilöä vakinaiseen virkasuhteeseen Haagan palvelupisteeseen. Hakemallamme henkilöllä tulee olla myös muutosvalmiutta siirtyä akuutistikin toiseen sosiaalineuvonnan palvelupisteeseen sijaistustapauksissa.

Sosiaalineuvonnassa työskentelee 12 sosiaaliohjaajaa ja esimiehenä on johtava sosiaaliohjaaja. Sosiaaliohjaajat työskentelevät viidessä eri palvelupisteessä (Haagan palvelupiste, Kalasataman terveys-ja hyvinvointikeskus, Malmin palvelupiste, Myllypuron palvelupiste ja Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskus). Sosiaalineuvonnan tiimi on pieni ja ketterästi kehittyvä, joten työtilanteet ja työolosuhteet saattavat muuttua nopeastikin. Tiimi on etäjohdettu ja työntekijällä tulee olla kykyä itseohjautuvuuteen ja vastuunkantamiseen omasta työstään.

Työtehtävinä on tarjota neuvontaa ja ohjausta sosiaalipalvelujen tarpeessa oleville asiakkaille ajanvarauksettomilla vastaanotoilla palvelupisteissä, puhelimitse sekä chatissa. Sosiaalineuvonta on mukana terveys ja hyvinvointikeskusyhteistyössä, jossa asiakasohjausta voidaan tehdä sosiaalitoimen ja terveysasemien välillä.

Sosiaalineuvonnan asiakastyössä tehdään arvio asiakkaan tilanteesta ja annetaan ohjausta tarvittaviin jatkopalveluihin. Täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotuki toimivat työvälineenä asiakkaiden tilanteessa. Sosiaalineuvonnan työtä tilastoidaan jokaisen sosiaaliohjaajan toimesta päivittäin ja tämän pohjalta kehitetään tiimin työtä.

Tiimin työtä kehitetään jatkuvasti tulevaisuuden Sotea kohden. Sosiaalineuvonnan työssä pääset olemaan mukana kehittämässä työtä aitiopaikalla!

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1342-18. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §, 32 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Lisäksi edellytämme: Erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, paineensietokykyä sekä valmiutta toimia nopeastikin muuttuvissa tilanteissa.
 
Luemme eduksi: Aiemman työkokemuksen sosiaalineuvonnasta tai vastaavankaltaisista työtehtävistä ja Helsingin palvelujärjestelmän tuntemisen.
Käyttöjärjestelmien ATJweb, ATJnet, Pegasos ja Kelmu tuntemisen.

 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2495,74 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
johtava sosiaaliohjaaja Anri Viskari-Lojamo
09 310 62625
anri.viskari-lojamo@hel.fi
050 323 8286
 
sosiaaliohjaaja Inka Karekallas
09 310 24528
 
 
 Hae paikkaa