Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Lähihoitaja, Kivelän monipuolinen palvelukeskus, sijaisuus
 
Työavain 7-23-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 28.01.2019 (päättyy 11.12.2019)
Hakuaika päättyy 21.01.2019  kello 16:00
Kivelän monipuolinen palvelukeskus, osasto 22 , Sibeliuksenkatu 14 00260 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Etelän palvelualue
Terveydenhoitoala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Kivelän monipuoliseen palvelukeskukseen osastolle 22. Ruotsinkielisellä ympärivuorokautisen hoidon osastolla on 18 asukaspaikkaa.

Kivelän monipuolinen palvelukeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa, Töölössä. Kivelä tarjoaa ikääntyneille asiakkaille lyhytaikaista hoivaa ja huolenpitoa, arviointia- ja kuntoutustoimintaa sekä ympärivuorokautista pitkäaikaista hoivaa. Ruotsinkielisiä osastoja on kaksi, lisäksi toinen päivätoimintayksikkö on ruotsinkielinen.

Kivelä on mukana lähialuemalli-kokeilussa, johon kuuluu lisäksi 5 kotihoidon aluetta. Lähialuemallin toimintaan annetaan perehdytystä ja työntekijöillä on mahdollisuus myös työskennellä kotihoidossa.

Lähihoitaja toimii osastolla moniammatillisessa tiimissä, johon kuuluu hoitajien lisäksi fysioterapeutti, toimintaterapeutti, kulttuuriohjaaja, sosiaaliohjaaja ja lääkäri. Hoitotyössä painottuu asukkaiden toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen päivittäisissä arjen askareissa muun muassa kinestetiikan keinoin. Kehittämisen kohteena meillä on erityisesti yhteisöllisyys ja asukkaiden tarkoituksellinen arki. Panostamme hyvään perehdytykseen ja ergonomiseen työskentelytapaan. Työ on kolmivuorotyötä.

Odotamme hakijalta taitoa kohdata muistisairaita ja toimia kuntoutumista edistävästi sekä innostusta työskennellä ikäihmisten parissa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja muutosrohkeutta.

Käytössämme on sähköinen Pegasos-potilastietojärjestelmä ja RAI-järjestelmä. Helsingin kaupunki tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut: hyvät kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet, työterveyshuollon palvelut sekä työsuhdeasunnon tarvittaessa.

Tehtävässä voi aloittaa 28.01.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tule osaavaan tiimiimme mahdollistamaan asukkaidemme hyvää arkea! Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

 
 
Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto, lähihoitaja tai muu soveltuva tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.


Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2119,16 €
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min./viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
osastonhoitaja Anna Ruttonen
09 310 46161
anna.ruttonen@hel.fi
09 310 46184
 
apulaisosastonhoitaja Viire Everett
09 310 46184
viire.everett@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa