Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Terveys- ja päihdepalveluihin kuuluvat psykiatria- ja päihdepalvelut, päivystys, suun terveydenhuolto sekä terveysasemat ja sisätautien poliklinikka.
 
Toimintaterapeutti, Auroran sairaala, psykoosipalvelut, vakinainen
 
Työavain 7-13-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 21.01.2019  kello 16:00
Psykoosipalvelut, Auroran sairaala , Nordenskiöldinkatu 20 00250 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut / Psykiatria- ja päihdepalvelut
Terveydenhoitoala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme toimintaterapeuttia psykoosipalveluihin vakinaiseen tehtävään 1.2.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työpiste on työsuhteen alkaessa psykiatriset sairaalaosastot Auroran sairaalassa. Psykiatrinen sairaalahoito tarjoaa erilaisten mielenterveysongelmien tehostettua tutkimusta, hoitoa ja kuntoutusta psykiatrisen avohoidon tueksi tai tilanteissa, jossa avohoito tai muut hoitomuodot ovat riittämättömiä. Psykiatrisessa sairaalahoidossa Auroran sairaalassa työskennellään moniammatillisesti ja toiminta perustuu näyttöön perustaviin hoitomenetelmiin.

Toimintaterapia on psykososiaalisten, kognitiivisten ja tunnesäätelytaitojen arviointia ja edistämistä joko yksilöllisesti tai ryhmämuotoisesti. Toimintaterapeutit ovat osa moniammatillista työryhmää ja osallistuvat potilaiden arviointiin, hoitoon ja kuntoutukseen, hoitoneuvotteluihin ja hoito-suunnitelmien tekemiseen, perhetapaamisiin ja psykoedukaatioon. Toimintaterapeutit toteuttavat myös yhdessä muiden ammattiryhmien kanssa kognitiiviseen teoriaan pohjaavia menetelmiä, kuten CRT (kognitiivinen remediaatioterapia) ja SCIT (Social Cognition and Interaction training).

Tarjoamme sinulle kaupungin hyvät henkilöstöedut. Löydät niistä lisää alta kohdasta, linkki lisätietoihin tai voit kopioida selaimeen osoitteen, https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/mita-tarjoamme/

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.
 
 
Kelpoisuusehto:  Toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Luemme eduksi: aiemman kokemuksen psykoosipotilaiden kanssa työskentelystä sekä sairaalassa että avohoidossa sekä kognitiivisten menetelmien hallinnan.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38t15min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Johtava toimintaterapeutti Hannimari Pihkanen
hannimari.pihkanen@hel.fi
050 402 2594
 
Psykososiaalisen työn päällikkö Kaisu
Maunuksela
kaisu.maunuksela@hel.fi
09 310 62462
 
 
 Hae paikkaa