Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto.
Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin kuuluvat Helsingin sairaala, neljä eri palvelualuetta sekä selvitys, arviointi ja sijoitus -toiminta.
 
Kotiavustaja/hoitaja/lähihoitaja, Koskela 1-3 sijaisuus
 
Työavain 7-12-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 31.01.2019  kello 16:00
Koskela 1-3 kotihoito , Käpyläntie 11 A-talo 5. krs 00600 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Etelän palvelualue
Kotihoito
 
Tehtävän kuvaus: Koskelan kotihoidossa on tarjolla eri pituisia määräaikaisia sijaisuuksia lähihoitajalle/hoitajalle ja kotiavustajalle. Työ sisältää aamu-, ilta- ja viikonlopputyövuoroja sekä varallaolovuoroja.
Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan ja tehtävät täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kotihoidosta, sillä tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen nimetyn perehdyttäjän opastuksessa. Teet kotikäynnit vähintään viikon ajan yhdessä perehdyttäjäsi kanssa tutustuen alueeseen ja asiakkaisiimme. Perehdytys jatkuu tämän jälkeen yksilölliset tarpeet huomioiden. Opastusta voit kysyä keneltä tahansa, sillä meillä vallitsee hyvä yhteishenki kaikkien tiimien välillä ja työyhteisömme ovat innovatiivisia kehittämään työtään ja kokeilemaan uutta. Omaa osaamista on mahdollisuus hyödyntää tiimin erityistehtävissä. Työ kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista. Asiakaskäynnit kirjataan älypuhelimella toiminnanohjausjärjestelmään. Tiimin jäsenenä osallistut toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen yhteisten päämäärien saavuttamiseksi.

Lähihoitaja toteuttaa ennaltaehkäisevää hoitotyötä, terveysneuvontaa ja ohjausta ja toimii vastuuhoitajana asiakkaille laatien hoitosuunnitelman ja hoito- ja palvelusuunnitelman sekä pitää niitä ajan tasalla käyttäen tukena tarvittaessa moniammatillista tiimiä. Lähihoitaja vastaa vastuuasiakkaittensa kokonaisvaltaisesta ja turvallisesta lääkehoidosta, toteuttaa ja arvioi asiakkaan terveydentilan seurantaa ja palvelujen tarvetta yhdessä tiimin terveydenhoitajan, sairaanhoitajan ja/ tai lääkärin kanssa. Lähihoitaja hallitsee myös sairaanhoidollisia toimenpiteitä esimerkiksi insuliinin pisto, verensokerin mittaus, haavahoito, katetrointi, verenpaineen mittaus ja trakeostomian hoito. Tarvittaessa hän huolehtii asiakkaan kodinhoidollisista tehtävistä.

Kotiavustaja toteuttaa asiakkaan hoitosuunnitelman mukaista hoitoa, huolehtii tarvittaessa kodinhoidollisista tehtävistä ja toimii vastuuhoitajana pääasiallisesti kotipalvelua saaville asiakkaille laatien heille hoitosuunnitelman ja hoito- ja palvelusuunnitelman sekä pitää niitä ajan tasalla käyttäen tukena tarvittaessa monniammatillista tiimiä. Kotiavustaja tunnistaa asiakkaan palvelun tarpeen ja toimintakyvyssä tapahtuvat muutokset sekä toteuttaa asiakkaan terveydentilan seurantaa yhdessä tiimin terveydenhoitajan, sairaanhoitajan tai lääkärin kanssa.

Koskelan kotihoidossa työskentelee 57 hoitoalan ammattilaista ja 3 esimiestä. Teemme yhteistyötä yli tiimirajojen. Työtilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen alueella. Olemme mukana kehittämässä tiimejä itseohjautuvampaan suuntaan ja meillä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla, jossa työntekijät itse laativat työvuorot. Esimiestyössä kehitämme jaettua johtajuutta. Teemme yhteistyötä myös Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen kanssa Keskisen lähialuemalli-pilotissa. Pilotin aikana etsimme uusia toimintatapoja "yhteinen työ - yhteinen asiakas" teemalla.


Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta helsinkirekry.fi.

Voit käydä katsomassa lisää Koskelan kotihoidosta:

- klikkaamalla ilmoituksen alaosassa olevan linkin lisätietoihin
- kopioimalla selaimeen osoitteet:
https://www.dreambroker.com/channel/oshybsqo/70gz6mj5
https://www.dreambroker.com/channel/oshybsqo/2e0vowv4

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Lähihoitajan tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.
Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.
Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön
kuuluvia tehtäviä sekä huumausainetestiä koskeva todistus.

Kotiavustajan tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai muu soveltuva koulutus kuten kotiavustajan tai kotityöpalvelun tutkinto, kuntohoitaja, hieroja, hoiva-avustaja, laitoshuoltaja.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

 
Lisäksi edellytämme: Kykyä työskennellä muuttuvissa olosuhteissa.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Jaksotyö, 2-vuorotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
kotihoidon ohjaaja Johanna Mäntyniemi
050 401 2967
johanna.mantyniemi@hel.fi
 
kotihoidon ohjaaja Nina Hukio
050 402 5642
nina.hukio@hel.fi
 
kotihoidon ohjaaja Riitta Elo
040-3340595
riitta.elo@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa