Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Lähihoitaja, kesätyö
 
Työavain 7-1-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 06.05.2019  kello 16:00
Helsingin sosiaali- ja terveystoimiala , työtehtävien mukaisesti . Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Toimialan hallinto / Henkilöstö- ja kehittämispalvelut
Kesätyöt ja kesäsijaisuudet
 
Tehtävän kuvaus: Miltä kuulostaisi viettää kesää parhaassa mahdollisessa ympäristössä yhdistäen rentoa hengailua Helsingissä sekä tärkeää työtä Stadin sotessa?


Tule meille lähihoitajan tehtäviin!
Meillä on tarjolla lukuisia kesäsijaisuuksia kotihoitoon, monipuolisiin palvelukeskuksiin ja palvelutaloihin, vammaistyöhön, sairaaloihin. Suurin osa kesäsijaisuuksista on vuorotyötä kotihoidossa tai vanhuspalveluissa, muissa yksiköissä on tarjolla vain muutamia kesätyöpaikkoja. Meillä on toimipisteitä eri puolilla Helsinkiä, joten voit hakemuksessa ilmoittaa mistä ja miltä alueelta haet ensisijaisesti työtä. Sijaisuudet ovat kokoaikaisia ja kestoltaan 2-3 kuukautta. Mikäli olet kiinnostunut osa-aika tai keikkatyöstä, niin olethan yhteydessä seure.fi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen kesäduunin lisäksi kattavan perehdytyksen, merkityksellisen työn, työkavereiden tuen sekä mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja oppia uutta. Autamme tarvittaessa myös työsuhdeasunnon järjestämisessä (lisätiedot: stadinasunnot.fi.)

Ota ensiaskeleesi kesää kohti ja jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Voit halutessasi täydentää hakemustasi videohaastattelulla. Lähetämme sinulle linkin videohaastatteluun jos vastaat hakemuksessasi tätä koskevaan kysymykseen myönteisesti.

Käy kurkkaamassa tarkemmat tiedot kesähaun etenemisestä ilmoituksen lisätietolinkistä tai kopioi selaimeen osoite https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/ajankohtaista/Lahihoitajat/
 
 
Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto sekä rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Sairaanhoitajaopiskelija: valitsija ratkaisee osaamisen perusteella hakijan mahdollisuuden työskennellä lähihoitajan sijaisena.

Lähihoitajaopiskelijalla opintoja seuraavasti:

KOTIHOITO:
Vanhat tutkintoperusteet: Hoito- ja huolenpito harjoitteluineen suoritettu.
Uudet tutkintoperusteet: Kasvun ja osallisuuden sekä Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen hyväksytysti suoritettuna. Osaamisalaopinnoissa (Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen tai Sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala) kotihoidon harjoittelu suoritettuna tai muu kokemus hoitotyöstä.

MONIPUOLISET PALVELUKESKUKSET JA PALVELUTALOT:
Vanhat tutkintoperusteet: Hoito- ja huolenpito harjoitteluineen suoritettu.
Uudet tutkintoperusteet: Kasvun ja osallisuuden sekä Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen hyväksytysti suoritettuna.

SAIRAALAT JA VAMMAISPALVELU:
Vanhat tutkintoperusteet: Hoito ja huolenpito, kasvun tukeminen ja ohjaus sekä kuntoutuksen tukeminen harjoitteluineen suoritettu.
Uudet tutkintoperusteet: Kasvun ja osallisuuden sekä Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen hyväksytysti suoritettuna.

PSYKIATRIA:
Lähihoitajan tutkinto, suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyö tai mielisairaanhoitajan tai mielenterveyshoitajan tutkinto.
 
Lisäksi edellytämme: vastuullisuutta, hyvää terveyttä, hoitotyön osaamista suhteessa opintoihisi sekä motivaatiota uuden oppimiseen.

Rekrytoivan yksikön esimieheltä saat tietoa, millaista rokotussuojaa kyseisessä yksikössä tarvitaan.
 
Luemme eduksi: jos voit työskennellä koko kesän ja myös elokuussa.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: koulutuksen ja työtehtävien mukaisesti
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Jaksotyö, 2- tai 3-vuorotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
henkilöstöresurssipalvelut
sotekesa@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa