Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsinki on vetovoimainen ja elinvoimainen kaupunki. Kaupunki tarjoaa tapahtumia, elämyksiä, tiloja, virikkeellisiä alueita ja taidekokoelmia sekä tukea kansalaistoiminnalle, oppimiselle ja kasvatustyölle.

Kulttuuri- ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala jakautuu viiteen kokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta, nuoriso, kirjasto sekä hallinto- ja tukipalvelut. Toimialalla työskentelee noin 1 800 henkilöä.

 
Amanuenssi, Julkinen taide
 
Työavain 49-297-18
Määräaikainen työsuhde  alkaen 11.02.2019 (päättyy 29.05.2020)
Hakuaika päättyy 28.01.2019  kello 16:00
HAM Helsingin taidemuseo, julkisen taiteen yksikkö , Jaakonkatu 2 D 00100 Helsinki
Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Kulttuuri / Kaupungin taidemuseo
Kulttuuri-, kirjasto- ja museotyö
 
Tehtävän kuvaus: Amanuenssi työskentelee HAM Helsingin taidemuseon julkisen taiteen yksikössä, joka tuottaa taideteoksia julkiseen tilaan ja huolehtii julkisen taiteen ylläpidosta, kokoelmanhallinnasta ja yleisötyöstä. Amanuenssi osallistuu julkisen taiteen yksikön toiminnan suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen. Hän johtaa ja toteuttaa kotimaisia ja kansainvälisiä projekteja ja antaa asiantuntijapalveluita taidemuseon yleisöille ja yhteistyökumppaneille.
 
 
Kelpoisuusehto:  Ylempi korkeakoulututkinto tehtävään soveltuvalta alalta.
 
Lisäksi edellytämme: Erittäin hyvää suomen kielen taitoa, hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa.
Vahvaa taidehistorian ja nykytaiteen sekä kotimaisen ja kansainvälisen taidekentän tuntemusta. Vähintään kolmen vuoden työkokemusta julkisen taiteen yksikön tehtäviin soveltuvalta alalta. Kokemusta kuvataideprojektien toteuttamisesta.
 
Luemme eduksi: Hyvät yhteistyötaidot, sosiaaliset taidot ja verkostot. Lisäksi arvostamme organisointikykyä,, työkokemusta taidemuseoalalta tai julkisen taiteen projekteista. Sinulla on myös vahvat valmiudet yleisölähtöiseen lähestymistapaan sekä viestintään ja tietotekniikkaan.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 901 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Taru Tappola, julkisen taiteen päällikkö
050 526 1496
taru.tappola@hel.fi
ma 14.1. klo 9-10, ma 21.1. klo 11-12.30 ja to 24.1. klo 14-15.30
 
 
 Hae paikkaa