Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Hallinto- ja tukipalveluihin kuuluvat toimialan hallinto- ja laki-, henkilöstö-, kehittämis-, talous- ja suunnittelu-, tietohallinto- sekä viestintäpalvelut.
 
Yksikön päällikkö, osallisuus- ja asiakasviestintä
 
Työavain 6-316-18
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 30.01.2019  kello 16:00
osallisuus ja asiakasviestintä -yksikkö , Sörnäistenkatu 1 00580 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Toimialan hallinto / Viestintäpalvelut
Johtamistyö
 
Tehtävän kuvaus: Kaupunkiympäristön toimialalla vaikutetaan merkittävästi siihen, minkälaista kaupunkia Helsinkiin tulevaisuudessa syntyy. Tätä halutaan tehdä tiiviissä vuoropuhelussa kaupunkilaisten kanssa. Kiinnostaisiko sinua seurata kasvavan Helsingin kehitystä aitiopaikalta ja olla edistämässä kaupunkilaisten osallistumismahdollisuuksia?


Etsimme nyt viestintäpalveluihin YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ.

Tehtävänäsi on toimia osallisuus ja asiakasviestintä –yksikön esimiehenä. Yksikkö vastaa asukas- ja asiakasvuorovaikutukseen liittyvän viestinnän sekä markkinointiviestinnän suunnittelusta ja kehittämisestä. Vastuualueeseesi kuuluu osallisuuden kehittäminen kaupungin osallisuusmallin ja joulukuussa 2018 hyväksytyn toimialan osallisuussuunnitelman tavoitteiden mukaisesti.

Olet viestinnän ja vuorovaikutuksen ammattilainen, joka kokee muutosjohtamisen itselleen luontevaksi, osaa innostaa työyhteisöä ja säilyttää positiivisen asenteen haastavissakin tilanteissa.

Tehtävässä onnistumisessa ovat eduksi näkemys ja kokemus osallisuuden kehittämisestä, hyvät henkilökohtaiset vuorovaikutustaidot, muutosjohtamisen osaaminen sekä halu kokeilla ja kyky jalkauttaa uusia käytäntöjä.

Yksikön päällikön tehtävä tarjoaa mahdollisuuden olla itse tekemässä muutosta ja muovaamassa työtä ennakkoluuttomasti. Tehtävä antaa mahdollisuuksia idearikkaalle osaajalle. Saat myös ajanmukaiset työvälineet, joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.
 
 
Kelpoisuusehto:  Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä suomen kielen sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.
 
Lisäksi edellytämme: Laajaa kokemusta viestintäalalta, vuorovaikutusosaamista, aiempaa esimieskokemusta ja kokemusta markkinointiviestinnästä.
 
Luemme eduksi: Hyvän englannin kielen taidon.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 4 151,25/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
viestintäpäällikkö Heikki Mäntymäki
09 310 37368
etunimi.sukunimi(at)hel.fi
050 413 1729
 
 
 Hae paikkaa