Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaikilla lapsilla on oikeus turvalliseen ja virikkeelliseen kasvuympäristöön, tasapainoiseen ja monipuoliseen kehittymiseen sekä erityiseen suojeluun.

Lastensuojelun palveluihin kuuluvat avohuollon tukitoimet, lasten sijaishuolto sekä lasten ja nuorten jälkihuolto. Lastensuojelun tehtävänä on lasten oikeuksien turvaaminen sekä vanhempien ja muiden huoltajien tukeminen kasvatustehtävässä. Ensisijaisesti pyritään siihen että lapsi tai nuori voi kasvaa ja kehittyä omassa kodissaan.
 
Sosiaalityöntekijä, lastensuojeluun
 
Työavain 7-2266-18
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 18.01.2019  kello 15:00
Kallion lastensuojelu , Toinen linja 4 G  00530 Helsinki 53
Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe-ja sosiaalipalvelut / Lastensuojelu
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan lastensuojelun avohuollon sosiaalityöhön eteläisen Helsingin alueelle.

Tiimissämme on 7 sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Tiimimme kaikki työntekijät ovat pitkäaikaisia sosiaalialan ammattilaisia. Työntekijämme siirtyessä uusiin haasteisiin meillä avautuu avoin virka 1.2.2019 lukien.

Suunnitelmallisessa sosiaalityössä työskentelet asiakkaana olevien lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Työ pohjautuu asiakassuunnitelmaan. Tehtäviisi kuuluu lastensuojelun tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asiakkaan kanssa. Lisäksi vastaat sijoitusten valmistelusta ja toteuttamisesta yhdessä työparin ja esimiehen kanssa.

Tehtävä sopii sinulle, joka pidät pitkäjänteisestä työskentelystä asiakkaiden kanssa ja haasteista. Sinua kiinnostaa asiakkaiden tilanteisiin erilaisten ratkaisujen etsiminen yhdessä asiakkaan ja verkostojen kanssa.

Tarjoamme monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut. Voit myös saada työsuhdematkakortin ja hakea työsuhdeasuntoa. Työajan joustojen avulla sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen vapaa-aikasi ja perhe-elämäsi työn kanssa.

Kallion lastensuojelun toimipiste sijaitsee Hakaniemessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Hakemukset ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Kirjallinen hakemus lähetetään: Helsingin kaupungin kirjaamo Sosiaali- ja terveysvirasto PL 10 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 – 13).
Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: Hyviä yhteistyötaitoja ja hyvää kirjallista ilmaisukykyä.
 
Luemme eduksi: Kokemuksen lastensuojelun sosiaalityöstä.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3378,99 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 15 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Eeva Tuovinen
050 548 2755
eeva.tuovinen@hel.fi
 
Kirsti Stenvall
050 5636526
kirsti.stenvall@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa