Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kaupungin taloushallintopalvelu -liikelaitos, Talpa, tuottaa kirjanpito-, ostolasku-, laskutus-, maksuliikenne- ja palkanlaskentapalveluja Helsingin kaupunkikonsernille. Talpan asiakkaita ovat Helsingin kaupungin toimialat, liikelaitokset ja kaupungin omistamia osakeyhtiöitä, kaupungin johto ja henkilöstö sekä kaupungin palveluja käyttävät helsinkiläiset. Talpassa työskentelee noin 400 henkilöä ja sen liikevaihto on 27 miljoonaa euroa. Taloushallintopalvelu kuuluu kaupungin keskushallintoon.

Tarjoamme Talpassa mielenkiintoisen ja vakaan näköalapaikan kaupungin talouteen ja järjestelmiin sekä asiantuntevan organisaation tuen. Viihtyisät toimitilat sijaitsevat Sörnäisissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Palkkahallinnon palvelut -osastolla vastaamme asiakasorganisaatioiden palkanlaskennasta, palkkakirjanpidosta, palkkioiden ja eläkkeiden maksamisesta sekä työnantajatilityksistä.
 
Palkkasihteeri
 
Työavain 44-23-18
Määräaikainen työsuhde  alkaen 01.01.2019 (päättyy 31.05.2019)
Hakuaika päättyy 18.12.2018  kello 16:00
Kaskon palvelualue , Sörnäisten rantatie 27 A 00500 Helsingin kaupunki
Taloushallintopalvelu liikelaitos, Palkkahallinnon palvelut-osasto
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme palkkasihteeriä määräaikaiseen tehtävään palkkahallinnon kasko ja kuva-palvelualueelle ajalle 1.1.2019-31.5.2019. Tehtävä tulee todennäköisesti jatkumaan.

Palkkasihteerin tehtävässä vastaat tiimisi kanssa palkanlaskennan peruspalvelusta, palvelussuhdeasioiden hoidosta sekä muista palkanlaskennan asiantuntijatehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää motivoitunutta ja reipasta työotetta sekä hyviä tiimityö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta työhön sekä kehittämismyönteisyyttä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan tehtävän, jossa pääset kehittämään alan osaamistasi suunnitelmallisella perehdytyksellä.
 
 
Kelpoisuusehto:  Ammatillinen perustutkinto ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä
 
Luemme eduksi: Kunta-alan sopimusten tuntemus (Kvtes/Ovtes)
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2208,91
Työaika: Toimistotyöaika 36 h 45 min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Irina Rantanen
09 310 86256
irina.rantanen@hel.fi
 
Päivi Quandt
09 310 36478
paivi.quandt@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa