Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto.
Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin kuuluvat Helsingin sairaala, neljä eri palvelualuetta sekä selvitys, arviointi ja sijoitus -toiminta.
 
Lähihoitaja/hoitaja, Laajasalon kotihoito, määräaikainen, 2 työpaikkaa
 
Työavain 7-2213-18
Määräaikainen työsuhde  alkaen 07.01.2019 (päättyy 30.09.2020)
Hakuaika päättyy 21.12.2018  kello 12:00
Laajasalo 2 lpa , Koulutanhua2 00840 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Idän palvelualue
Terveydenhoitoala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme Laajasalon kotihoitoon kahta lähihoitajan sijaista 1,5 vuoden mittaisiin sijaisuuksiin 7.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Laajasalon kotihoitoon kuuluu kaksi lähipalvelualuetta. Toimistomme sijaitsee Laajasalon terveysasemalla lyhyen bussimatkan päässä Herttoniemen metroasemalta. Asiakaskuntamme on pääosin ikäihmisiä ja kotikäynneille kuljemme kävellen, polkupyörillä ja autoilla.

Lähihoitajana kotihoidossa toimit perushoidon innovatiivisena asiantuntijana. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin terveydenhoitajan, sairaanhoitajan ja lääkärin kanssa. Meillä pääset käyttämään ammattitaitoasi laaja-alaisesti ja työskentelemään itsenäisesti. Työ on jaksotyötä sisältäen varallaoloa.

Laajasalo on luonnonläheinen saari, jossa on aktiivista yhteisötoimintaa. Kotihoidossa teemme yhteistyötä alueen toimijoiden ja erityisesti Rudolfin palvelukeskustoiminnan kanssa.

Haemme joukkoomme positiivisia, vastuullisia, vanhustyöstä ja kotihoidosta kiinnostunutta hoitoalan ammattilaista. Meillä työntekijää arvostetaan ja se myös näytetään monin eri tavoin. Kunta10- tulosten mukaan meillä koetaan työnimua, joka kertoo lujasta yhteisen työn tekemisen merkityksestä. Esimiehet luottavat Laajasalossa motivoituneisiin työntekijöihin. Täällä on hyvä tehdä töitä.

Tämän ilmoituksen linkki, https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/ , ohjaa kotihoidon rekrytoinnin kampanjasivujen testiin, jolla voit selvittää millainen hoitaja olet.

Täytä hakemus helsinkirekry.fi kautta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.
 
Lisäksi edellytämme: Lääkeluvat( LOVE).
 
Luemme eduksi: Ajokortin ja ajotaidon.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2176,37 e/ kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: jaksotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
kotihoidon ohjaaja Pia Paananen
09 310 56318
pia.paananen@hel.fi
 
kotihoidon ohjaaja Pia Kindstedt
09 310 56317
pia.kindstedt@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa