Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Lastenhoitaja
 
Työavain 5-3646-18
Määräaikainen työsuhde  alkaen 07.01.2019 (päättyy 02.06.2019)
Hakuaika päättyy 20.12.2018  kello 16:00
Päiväkoti Meripirtti , Merimiehenkatu 43 00150 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Varhaiskasvatus
 
Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatusyksikkö Meripirtti sijaitsee Helsingin kantakaupungissa kolmessa osoitteessa; Köydenpunojankatu, Merimiehenkatu ja Pietarinkatu. Kuhunkin osoitteeseen on hyvät kulkuyhteydet sekä upea kaupunki- ja merenrantaympäristö. Lasten kulttuuritarjonta ja muut retkikohteet ovat helposti saavutettavissa.

Meripirtti on innovatiivinen yksikkö jossa haluamme oppia uutta, kehittyä ja kehittää. Arvostamme motivoituneita, ratkaisukeskeisiä ja positiivisia kasvattajia. Kun sinulla on ammatillinen työote ja haluat olla mukana edistämässä laadukasta varhaiskasvatusta, on Meripirtissä sinulla siihen hyvä mahdollisuus.

Haemme lastenhoitajaa 2-5-vuotiaiden lasten ryhmään. Keskeisiä työtapoja ja kehittämiskohteitamme ovat lasten leikin edistäminen, pienryhmätoiminta, osallisuus, hyveet sekä myötätunto (lapset, vanhemmat, henkilökunta) ja yhteistyö vanhempien kanssa.
Odotamme sinulta positiivista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja sitoutumista toimimaan lasten kanssa yhteistyössä muiden kasvattajien kanssa.

 
 
Kelpoisuusehto:  Edellytyksenä lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettu lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto esimerkiksi lastenohjaajan tutkinto
(laki 272/2005).

Suomen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2103,65 euroa / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Päiväkodinjohtaja Riitta Tähtilaakso
0931029904
riitta.tahtilaakso@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa